Co chystá Disney+ pro předplatitele v prosinci?

Co chystá Disney+ pro předplatitele v prosinci?
Fotografie: unsplash.com
  • Premiéru bude mít snímek Vražda v Londýně
  • Disney+ uvede seriály Lovci pokladů: Na hraně historie nebo Hardyho chlapci
  • Vyjde také nová řada Simpsonových a Griffinových
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Prosinec na Disney+ není jen o tradičních vánočních filmech, premiéru bude mít film Vražda v Londýně, seriály Lovci pokladů: Na hraně historie nebo Hardyho chlapci. Premiérově se představí také 34. řada oblíbeného seriálu Simpsonovi, 21. řada neméně oblíbených Griffinových, nové epizody seriálů Willow, Santa Clausovi, American Horror Story a mnoho dalších.

Simpsonovi

Simpsonovi, nejdéle vysílaný seriál televizní historie. V úvodním dílu 34. řady se Homer za každou cenu snaží dokázat, že není hloupý, a rozhodne se vyřešit případ ze zoo zmizelé želvy. Uvidíte také dvojitou dávku „Speciálních čarodějnických dílů“, bude to poprvé v historii seriálu, kdy budou během jedné sezóny dva „Speciální čarodějnické díly“. Jedním z nich bude parodie filmu To, kde zlého klauna Pennywise ztvární Šáša Krusty.

Vražda v Londýně (See how they run)

V londýnském West Endu 50. let se náhle zastaví plány na filmovou verzi divadelního hitu poté, co je zavražděn jeden z klíčových členů štábu. Když se případu ujmou světem unavený inspektor Stoppard (Sam Rockwell) a snaživá začátečnice strážnice Stalkerová (Saoirse Ronan), ocitnou se oba v zapeklité záhadě v okázale špinavém divadelním podsvětí a vyšetřují záhadnou smrt na vlastní nebezpečí.


Lovci pokladů: Na hraně historie ( National Treasure: Edge of History)

Život Jess Valenzuelové převrátí naruby tajemný cizinec, který jí poskytne stopu ke staletému pokladu, který by mohl souviset s jejím dlouho mrtvým otcem. Jess se vydává se svými přáteli po stopách ukrytých amerických artefaktů, na cestě musí přechytračit obchodníka se starožitnostmi a vyhrát závod o to, kdo dřív objeví největší poklad v historii. Zároveň má šanci odhalit pravdu o minulosti své rodiny.

Hardyho chlapci (The Hardy Boys)

Rodinná tragédie donutí bratry Franka a Joea Hardyovy přestěhovat se na léto z velkoměsta do rodného městečka svých rodičů. Ale to, o čem se domnívali, že bude nudným létem v malém městečku, se stane něčím úplně jiným, když je pohltí otcovo tajné vyšetřování a ze všech zdánlivě obyčejných obyvatel Bridgeportu udělá podezřelé.

Jediná šance (La Última)

Seriál Jediná šance vypráví příběh Candely, mladé ženy, která pracuje v logistické firmě a tajně touží stát se zpěvačkou. Její život se změní v okamžiku, kdy ji v baru uslyší zpívat Fede Ariza, ředitel velké nahrávací společnosti. Tentýž večer se Candela setká s Diegem, bývalým spolužákem ze střední školy, který usiluje o to stát se profesionálním boxerem. Jejich cesty se tak spojí, společně prožívají zklamání, iluze, lásku i přátelství.

Co čeká předplatitele v roce 2023?

Nový rok nabídne předplatitelům Disney+ spoustu nové televizní zábavy – třeba true crime minisérii Představujeme vám Chippendales, nový seriál Fleishman v průšvihu, kde se hlavních rolí ujmou Jesse Eisenberg a Claire Danes, původní britský komediální seriál Neobyčejná od tvůrců Na mušce, nové řady seriálů Mandalorian a Loki, a mnohem víc!

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze