Disney natočí pokračování animáku Ledové království

Disney natočí pokračování animáku Ledové království
Fotografie: Disney
  • Kromě Ledového království III Disney natočí Příběh hraček 5 a Zootropolis: Město zvířat 2
  • Disney by měl více informací o natáčení zveřejnit brzy

Během pravidelné prezentaci finančních výsledků Bob Iger z Disney prozradil, že se v blízké době vrátíme do království Arendelle. Ledové království III (Frozen III) je oficiálně v přípravách. Disney se totiž bude v budoucnu snažit vytěžit co nejvíce ze svých nejvýdělečnějších animovaných filmů. To znamená, že Ledové království nebude jediným animákem, který bude mít pokračování. Bob Iger odhalil ještě další dva snímky, kterými jsou Příběh hraček 5 (Toy Story 5) a Zootropolis: Město zvířat 2 (Zootopia).


O natočení třetího snímku s Elsou a Annou nebylo pochyb. Ledové království II, které vyšlo v roce 2019, sklidilo velký úspěch. Ve srovnání s Příběhem hraček 4 a Zootropolis: Město zvířat vydělalo Ledové království II nejvíce peněz. Celosvětově utržilo 1,45 miliardy dolarů (přes 32 miliard korun).

Kromě dvou hlavních hrdinek se vrátí také sněhulák Olaf. To je ale vše, co zatím víme. Generální ředitel Bob Iger ale uvedl, že více informací o projektech zveřejní brzy. „Jde o příklad, jak můžeme těžit z našich milovaných příběhů, které vlastníme. Po událostech na konci Ledového království II máme spoustu prostoru pro nový film, který bude mapovat vládu Elsy a Anny,“ uvedl pro collider.com.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze