FlixBus nabízí cestujícím rychlou Wi-Fi. Konektivitu zajišťuje T-Mobile

FlixBus nabízí cestujícím rychlou Wi-Fi. Konektivitu zajišťuje T-Mobile
  • Pokud trávíte na cestách hodně času, je důležité využít ho účelně
  • Malou kancelář si můžete otevřít i v autobusech FlixBusu
  • Společnost zmodernizovala svůj vozový park, využít lze opravdu rychlou Wi-Fi

Společnost FlixBus, která se za posledních pět let úspěšně etablovala mezi nejsilnější poskytovatele vnitrostátní autobusové dopravy na českém trhu, přichází s novinkami v oblasti péče o zákazníky. Cestující na vnitrostátní lince do Liberce se nyní mohou svézt nejmodernějšími autobusy. Na všech vnitrostátních linkách mají zdarma k dispozici silnější Wi-Fi připojení v kvalitě 4G/LTE i plně vybavený zábavní portál Passengera s dvacítkou nových filmů od Bontonfilmu.

Naši zákazníci s námi cestují často každý den, v autobusu stráví mnoho času a přejeme si, aby čas na palubě FlixBusu prožili v maximálním bezpečí a komfortu. To je pro nás nejdůležitější. Proto naše služby neustále inovujeme, v čemž také spočívá náš úspěch i náskok před konkurencí,“ vysvětluje filozofii FlixBusu její ředitel Pavel Prouza.

Palubní portál

A jak že se vlastně docílilo rychlého připojení? Zajišťují ho dvě LTE antény na střeše každého zeleného autobusu spolu se silnou dual-band Wi-Fi a distribuovaným anténním systémem, což je aktuálně nejpokročilejší řešení, které je na autobusových linkách v Česku dostupné. FlixBus na rychlém internetu spolupracuje s T-Mobilem. Nově se mohou zákazníci těšit na opravdu neomezený internet, který nahrazuje původní limit 300 MB.

Integrovaný zábavní portál Passengera dokáže za jízdy zobrazit aktuální polohu FlixBusu na mapě. Cestující si mohou i číst zprávy, sledovat některý z 20 nabízených filmů, poslouchat muziku nebo si cestu zpříjemnit hraním her. Vše je dostupné v češtině, angličtině i němčině a nabídka zábavy se neustále aktualizuje.

Mezi další technologická vylepšení patří také systém detekce únavy řidiče, adaptivní podvozek, komfortnější sedadla, zásuvky 220 V u každého dvousedadla, USB porty, systém upozornění na otevřené dveře zavazadlových prostorů a spoustu dalších.

Spojení z Prahy do Liberce dopravce zavedl v září 2017. Jeho součástí je nově od letošního srpna i zastávka ve Fügnerově ulici, kde se nachází terminál liberecké hromadné dopravy. Díky zkvalitnění služeb došlo během srpna a září na spojení Praha–Liberec k navýšení počtu cestujících o 30 %.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze