Geniální loupež, kluk vyrůstající v drogovém prostředí a nový seriál

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a HBO
Geniální loupež, kluk vyrůstající v drogovém prostředí a nový seriál
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix nabízí akční komedii V letu, u které se nudit nebudete
  • HBO Max v neděli uvede novou řadu seriálu Temný případ
  • A můžete se podívat na minisérii Kluk spolkne vesmír nebo Forst

Tento týden si pro nás streamovací platformy přichystaly opět několik nových filmů a seriálů. Netflix přináší o poznání více filmových novinek, ale tentokrát i HBO Max přineslo novinku, na kterou se můžete podívat už v neděli. Pokud nevíte, na co se o víkendu podívat, pak vám přinášíme tipy, mezi kterými si určitě vyberete.

V letu

Akční komedie, kterou můžete od dnešního dne zhlédnout na Netflixu. Příběh, který se neohraje snad nikdy – policie potřebuje dopadnout zločince, a aby se vše podařilo, musí o pomoc požádat jiného zločince. Kevin Hart (Cyrus) je šéfem zlodějské partičky, která zrovna dokončila úspěšnou loupež. Jenže tu odhalil INTERPOL a místo zatknutí členů se rozhodne s nimi spolupracovat a dopadnout většího zločince. Úkol odmítnout nemohou, jelikož jinak půjde celá parta do vězení. Cíl dostanou prakticky nesplnitelný – ukradnout během letu mezi Londýnem a Curychem zlato v hodnotě půl miliardy dolarů.

Kluk spolkne vesmír

Nová sedmidílná minisérie, na kterou se můžete podívat na Netflixu. Australský seriál byl natočený podle stejnojmenného knižního bestselleru. Příběh se odehrává v 80. letech minulého století a ukazuje složité dětství dvanáctiletého kluka Eliho Bella. Ten má ještě staršího bratra Guse, který sice nemluví, ale vše, co chce říct, píše prstem do vzduchu. Matka je drogově závislá, jeho otčím dělá dealera heroinu a občas je hlídá Slim – zločinec, který zabil člověka. Eliho prostředí na dospívání není vůbec vhodné, a navíc mu život pořád chystá další a další překážky.

Temný případ

Tento seriál můžete na HBO Max sledovat už od roku 2014, kdy vyšla první série. V každé řadě můžeme vidět jiné filmové hvězdy, které si zahrají hlavní roli vyšetřovatelů. Zatím poslední čtvrtá série bude mít premiéru v neděli 14. ledna a v hlavních rolích tentokrát uvidíte Jodie Foster a Kali Reis, které si zahrály detektivky, jež budou vyšetřovat případ zmizelých mužů, kteří pracovali na výzkumné stanici Tsalal na Aljašce.

Forst

Polský kriminální seriál Forst je dostupný na Netflixu od 11. ledna. Vyšetřování začíná v polských Tatrách, kde je na vrcholu hory přivázán ke kříži muž, který byl brutálně zavražděn. Detektiv Forst se případu ujme, ale vzápětí je postaven mimo službu. Počet obětí ale postupně stoupá a všechny vraždy mají společné rysy. Forst tak chce přijít na to, kdo stojí za sérií brutálních vražd a rozjede vyšetřování na vlastní pěst.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze