HTC Vive Pro přichází na český trh za 22 tisíc, starší model zlevňuje

HTC Vive Pro přichází na český trh za 22 tisíc, starší model zlevňuje
  • Nový headset HTC Vive Pro míří na český trh za přibližně 22 tisíc korun
  • Starší model Vive zlevnil na 15 tisíc korun

HTC dnes oznámilo cenu nového headsetu HTC Vive Pro s rozlišením displeje 2 880 × 1 600 pixelů, jehož prodej započne na Vive Day, tedy 5. dubna 2018, a to za cenu 22 299 Kč. Zároveň výrobce oznámil snížení ceny původního headsetu HTC Vive obsahující i ostatní komponenty systému, která bude od dnešního dne dostupná za 15 199 Kč v obchodech Vive.com i Alza.cz.

HTC Vive Pro

HTC Vive Pro představuje vrchol dnešního VR, který nadšencům i profesionálům přináší výrazně vyšší rozlišení obrazu, detailnější zvuk a vylepšenou ergonomii,“ říká Paul Brown, generální ředitel HTC Vive pro Evropu. „Nová cena setu HTC Vive je dalším krokem v naší snaze o co nejširší přijetí virtuální reality a podporu vývojářů. Fanoušci virtuální reality ještě nikdy neměli lepší příležitost pro pořízení nejkomplexnějšího VR systému na trhu.“

HTC chce prodej nové generace headsetu pro virtuální realitu podpořit i malým dárkem navíc. Každý, kdo si zakoupí nový headset HTC Vive Pro do 3. června 2018, získá navíc půlroční předplatné v obchodě VIVEPORT na půl roku. V rámci předplatného si každý měsíc budete moci vybrat z více než 400 dostupných titulů 5 zážitků, které budete v daném měsíci používat. Po tomto datu již zákazníci získají pouze 2 měsíce předplatného, stejně jako je tomu u setu HTC Vive.

Cena předplatného se od 22. března 2018 zvýší na 259 Kč. Stávající cena 209 Kč měsíčně se až do konce roku 2018 nezmění pro stávající uživatele ani pro ty, kteří vstoupí do programu předplatného před čtvrtkem 22. března 2018.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze