Jaké filmy a seriály sledují Češi?

To nejlepší z HBO Max
Jaké filmy a seriály sledují Češi?
Fotografie: Kristýna Dvořáčková, fZone.cz
  • Dnes se podíváme na nejsledovanější filmy a seriály na HBO Max
  • Nejsledovanějším filmem je nyní snímek Meg 2: Příkop

Dnes se podíváme na nejsledovanější filmy a seriály streamovací platformy HBO Max. Umístily se na prvních příčkách úplné novinky, nebo již známé příběhy? Pojďme se na váš výběr podívat.

Nejsledovanější filmy

Meg 2: Příkop (Meg 2: The Trench)


Akční snímek Meg 2 natočil režisér Ben Wheatley. Scénář napsali Jon Hoeber, Erich Hoeber a Dean Georgaris na motivy románu od autora Steva Altena. Jedná se o pokračování snímku MEG: Monstrum z hlubin z roku 2018. Ve filmu se představili Jason Statham, Jacky Wu, Shuya Sophia Cai, Skyler Samuels, Cliff Curtis, Sienna Guillory a další. Kromě filmových studií se snímek natáčel také v Asii. Premiéra proběhla 4. srpna 2023 a na HBO Max byl film uveden 29. září.

Jason Statham a Jacky Wu v hlavních rolích postav, které vedou odvážný výzkumný tým na expedici do hlubin oceánu.

Herce Jasona Stathama mám velice ráda a filmy s ním mě moc baví. Tento ovšem nebyl můj šálek čaje a moc jsem se nebavila. První díl mě bavil o něco malé více. Věřím, že si své fanoušky najde.

Meg 2: Příkop (Meg 2: The Trench)

Batman (The Batman)


Akční snímek Batman natočil režisér Matt Reeves, který společně s Peterem Craigem napsal také scénář. Snímek je natočený na motivy komiksů z vydavatelství DC Comics o stejnojmenném superhrdinovi. V roli Batmana se poprvé představil herec Robert Pattinson, v roli Catwoman byla uvedena Zoë Kravitz. Dále ve filmu hrají Jeffrey Wright, Colin Farrell, Paul Dano, John Turturro, Andy Serkis a další. Natáčení začalo už v lednu 2020 v Londýně, kvůli pandemii koronaviru muselo být přerušeno. Kvůli tomu se také posunulo datum premiéry z 25. červen 2021 až na 4. března 2022. Snímek získal kladné ohlasy od kritiků i diváků.

Batman už druhým rokem bojuje proti zločinu a odhaluje korupci v Gotham City. Zároveň pronásleduje sériového vraha Riddlera, který se zaměřuje na místní smetánku. Během vyšetřování je Batman nucen získat nové spojence.

Sice nejsem úplně fanoušek světa DC, ale musím říct, že tento nový Batman se mi moc líbil. Robetr Pattinson na sobě hodně pracoval, aby tuto roli získal a vyplatilo se mu to. Snímek je dlouhý necelé tři hodiny, což může být vyčerpávající, ale díky pohodlnému sledování doma, si můžete kdykoliv udělat přestávku a díky tomu si snímek vychutnáte celý. Navíc se plný akčních scén, které vás nenechají odtrhnout oči od obrazovky.

Batman (The Batman)

Otec nevěsty (Father of the Bride)


Americká romantická komedie, kterou natočil režisér Gaz Alazraki podle knižní předlohy autora Edwarda Streetera. Scénář napsal Matt Lopez. Ve filmu hrají Andy Garcia, Gloria Estefan, Adria Arjona, Isabela Merced, Laura Harring a další. Jedná se o třetí zfilmovanou verzi od původního filmu, který byl natočen v roce 1950. Snímek vyšel na HBO Max 16. června 2022.

Dlouholetí manželé Billy a Ingrid jsou překvapeni, když jejich nejstarší dcera Sofia přijede na návštěvu do Miami a seznámí je se svým novým přítelem Adanem a jejich společnými plány na život v Mexiku.

Americká telenovela určená spíše ženskému publiku. Ideální, pokud chcete chvíli relaxovat, vypnout a zasmát se.

Otec nevěsty (Father of the Bride)

Nejsledovanější seriály

A jak to bylo dál... (And Just Like That...)


Americký seriál, který je pokračováním ikonického seriálu Sex ve městě. Příběh se odehrává jedenáct let po snímku Sex ve městě 2. Tvůrci seriálu jsou Michael Patrick King a Darren Star. Na natáčení se podílelo několik režisérů. V hlavních rolích se opět představili Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixonová, Kristin Davis, Mario Cantone, Evan Handler, David Eigenberg a na malou chvíli také Chris Noth. Druhá série měla na HBO Max premiéru 22. června 2023.

Nové pokračování opět sleduje nerozlučné přátelství Carrie, Mirandy a Charlotte na jejich složité životní cestě po padesátce.

Seriál Sex ve městě zbožňuji, je tak nadčasový, že je úplně jedno, jestli jste ho sledovali před dvaceti lety nebo právě teď. Každý fanoušek je zvědavý, jak to s životy oblíbených postav bylo dál. V nových dílech se řeší aktuální společenské problémy. To může některým přijít trochu moc, ale to je dnešní doba a tyto věci k tomu teď patří.

A jak to bylo dál... (And Just Like That...)

Rodiče (Breeders)


Seriál Rodiče, jehož tvůrci jsou Chris Addison, Simon Blackwell a Martin Freeman, natočili Chris Addison, Ben Palmer a Ollie Parsons. Na psaní scénáře se podílelo několik scénáristů. V hlavních rolích se představili Martin Freeman a Daisy Haggard. Dále v seriálu hrají Jayda Eyles, Vihaan Patel, George Wakeman, Stella Gonet, Shvorne Marks, Anna Wilson-Jones a další. První série vyšla v roce 2020 a nyní je na HBO Max uvedena čtvrtá a poslední série.

Seriál Rodiče zkoumá paradox, který každý rodič dobře zná, i když to nikdy nepřizná – za své děti byste bez váhání položili život, ale často je také máte chuť zabít. Martin Freeman ztvárňuje hlavní roli starostlivého otce Paula, který zjistí, že není tak docela mužem, za jakého se vždycky považoval. Jeho partnerkou ve zdolávání závratně strmého kopce zvaného rodičovství je Ally (Daisy Haggard), majitelka nahrávacího studia, která dokáže Paula rozesmát a také zvládá svým dětem číst a přitom u toho spát. V této upřímné a nepřikrášlené komedii se Paul a Ally snaží zvládnout práci na plný úvazek, stárnoucí rodiče, hypotéku, manželské rozepře i nezáviděníhodné překážky, které jim do cesty klade výchova jejich dvou malých dětí Luka a Avy.

Ze začátku si možná budete myslet, že tento příběh bude ukazovat rodičovství zábavnou formou, jak je tomu u většiny seriálů s podobnou tematikou, ale jste na omylu. Tento příběh je hořkosladký a reálný daleko více než očekáváte. Není se také čemu divit. Herec Martin Freeman se nechal při vytváření seriálu inspirovat svým vlastním životem. Pokud už vy sami máte děti, tak se při sledování i pobavíte, protože vás pravděpodobně nic nezaskočí. Pokud ale děti ještě nemáte, podívejte se, co vás teprve čeká.

Rodiče (Breeders)

Twisted Metal


Americký post-apokalyptický komediální seriál, který vytvořil Michael Jonathan Smith. O režii se postarali Kitao Sakurai, Bill Benz, Jude Weng a Maggie Carey. Na psaní scénáře se podílelo několik scénáristů. Seriál vychází ze stejnojmenné videohry, která byla vytvořena pro Playstation. V seriálu se představili Anthony Mackie, Stephanie Beatriz, Thomas Haden Church, Will Arnett, Chelle Ramos, Neve Campbell, Jared Bankens a další. Premiéra seriálu proběhla 27. července 2023.

Seriál vypráví příběh outsidera, který dostane šanci na lepší život. K tomu však musí úspěšně doručit záhadný balíček napříč postapokalyptickou pustinou.

Zábavný seriál z neobvyklého prostředí plný skvělých herců. První série se mi velice líbila a jsem zvědavá na další. Pokud jste ještě neviděli, tak moc doporučuji.

Twisted Metal
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze