Nejvýdělečnější film tohoto roku, závěr seriálu Koruna a ztřeštěná komedie

Novinky pro tento týden na Netflixu a HBO Max
Nejvýdělečnější film tohoto roku, závěr seriálu Koruna a ztřeštěná komedie
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • HBO Max tento týden uvede film Barbie
  • Na Netflixu se od čtvrtka můžete podívat na závěr seriálu Koruna
  • A po 23 letech se dočkal pokračování film Slepičí úlet

Jako každé pondělí, i dnes vám představíme novinky, které si pro vás přichystaly streamovací platformy Netflix a HBO Max. Tento týden bude nabitý novinkami. Kromě vánočních filmů přicházejí i nové seriály a na HBO Max v pátek dorazí film, který letos zbořil návštěvnost v kinech. Na co se tedy můžete tento týden těšit?

Barbie

Letos v červenci přišel do kin film Barbie, který režírovala Greta Gerwig. Ačkoliv se očekávalo, že film bude úspěšný, nikdo asi nečekal, že se stane nejvýdělečnějším filmem roku pro Warner Bros. a Greta Gerwig se stane první ženskou režisérkou, která překoná částku jedné miliardy dolarů na výdělcích. Snímek si držel vysokou návštěvnost po dobu několika týdnů a od pátku 15. prosince si jej můžeme pustit na HBO Max.

Barbie (Margot Robbie) žije v Barbie Landu, kde jsou jen samé Barbie a Kenové. Se svým přítelem Kenem (Ryan Gosling) mají dokonalý vztah. Barbie však začne přemýšlet o smrti a následně se ocitne ve skutečném světě, kam se dostane i Ken. Ten zjistí, že se v něm muži chovají jinak než v Barbie Landu. A Barbie musí vyřešit svoji existenční krizi.

Koruna, 2. část závěrečné řady

Seriál koruna sleduje život královské rodiny, zejména pak královny Alžběty II. První série byla vydána už v roce 2016 a odehrává se v době, kdy královna převzala vládnutí po svém zemřelém otci. Další řady tak postupně odhalují soukromý život i skandály, které se řešily veřejně. Poslední série se odehrává v 90. letech, tedy v době, kdy se Diana rozvádí s Charlesem a zároveň dojde k tragické nehodě, při níž zemře. Druhá část bude uvedena ve čtvrtek 14. prosince a ukáže život chlapců po smrti jejich matky i začátky vztahu prince Williama a jeho dnes již manželky Catherine.

Slepičí úlet: Zrození nuget

Pamatujete si na potrhlou animovanou komedii z roku 2000 Slepičí úlet? Tak tento film se dočkal o 23 let později svého pokračování. V původním snímku jsme sledovali, jak se slepice rozhodly utéct z farmy, kde o ně nebylo dobře postaráno. Nyní žijí v novém domě na ostrově, kde jim nic nechybí. Jenže Molly – dcera jednoho z páru – chce poznat, co se nachází mimo ostrov a jednoho dne uteče. Dostanete se ale na farmu, odkud se slepice nedostanou živé, a tak ostatní musí podniknout záchrannou misi. Na film se můžete podívat na Netflixu už od tohoto pátku.

1670

Netflix ve středu uveden nový seriál 1670. Polská satirická komedie vás vezme zpět do 17. století, kde v té době vládl praštěný šlechtic, který se chtěl stát nejslavnějším Polákem. Má ale zvláštní názory a nebojí se je říkat nahlas. A tak se dostává do nečekaných situací se svými poddanými i rodinou.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze