Jaké pořady nabídne Disney+ předplatitelům na začátku nového roku?

Jaké pořady nabídne Disney+ předplatitelům na začátku nového roku?
Fotografie: unsplash.com
  • Disney+ na začátku nového roku chystá tři nové dokumenty od National Geographic
  • V lednu bude uvedena true crime sága Představujeme vám Chippendales! nebo druhá řada seriálu Star Wars: Vadná várka
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

V novém roce má Disney+ připraveno mnoho novinek. Od skandálního kriminálního dramatu podle skutečné události Představujeme vám Chippendales až po novou britskou komedii Neobyčejná. Pátek třináctého bude v lednu šťastným dnem pro fanoušky National Geographic, premiéru budou mít hned tři nové dokumenty – Teritorium, Zelené barety a Sešitý americký sen. Předplatitelé mohou také streamovat dva nové animované seriály pro dospělé, Koala Man a Malá Ďáblice, či film Amsterdam s hvězdným obsazením, a mnohem více.

Představujeme vám Chippendales! (Welcome to Chippendales)

Rozsáhlá true crime sága Představujeme vám Chippendales! vypráví skandální příběh indického přistěhovalce Somena „Stevea“ Banerjeeho, který se překvapivě stal zakladatelem největšího impéria pánského striptýzu na světě. A nedovolil, aby mu cokoli stálo v cestě. Seriál bude ke zhlédnutí na Disney+ od 11. ledna 2023.

Amsterdam

Uznávaný filmový tvůrce David O. Russell je autorem scénáře a režisérem originálního kriminálního eposu o třech přátelích, kteří se ocitnou uprostřed jednoho z nejvíce šokujících spiknutí v americké historii. Kriminální drama, které brilantně splétá historická fakta s fikcí. Hrají Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek a Robert De Niro. Amsterdam bude na Disney+ už 4. ledna 2023.


Neobyčejná (Extraordinary)

Vítejte ve světě, kde se u všech, kterým už bylo 18 let, vyvine superschopnost. U všech kromě 25leté Jen, která má pocit, že zaostává. Jenini spolubydlící – Carrie, Kash a záhadný nalezenec – jí naštěstí brání topit se v sebelítosti. Ztracená ve velkém, matoucím světě a vyzbrojená trochou naděje a hromadou zoufalství se Jen vydává na cestu za objevením vlastní superschopnosti. Možná při tom ale zjistí, že vlastně jen stačí být v pohodě. Seriál Neobyčejná Disney+ uvede 25. ledna 2023.

Teritorium (The Territory)

Strhující pohled na boj domorodých obyvatel Uru-eu-wau-wau proti odlesňování, které v brazilské Amazonii způsobují zemědělci a nelegální osadníci. Film prostřednictvím úchvatných záběrů zavádí diváky do komunity Uru-eu-wau-wau a poskytuje nevídaný pohled na ty, kteří nelegálně vypalují a mýtí chráněnou domorodou půdu.

Star Wars: Vadná várka (Star Wars: The Bad Batch)

Od událostí na Kaminu uběhly již celé měsíce, Vadná várka tak po pádu Republiky pokračuje v putování územím Impéria. Během napínavých žoldáckých misí, které je zavádějí na nečekaná a neznámá místa, naráží na známé i neznámé přátele i nepřátele. Druhá řada seriálu Star Wars: Vadná várka bude na Disney+ už 4. ledna 2023.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze