Prožijte první Vánoce s Disney+

Prožijte první Vánoce s Disney+
Fotografie: unsplash.com
  • Těšit se můžete na krátký film se Simpsonovými
  • S The Disney Holiday Singalong si můžete zazpívat ty nejznámější vánoční hity
  • Také si můžete pustit filmové klasiky, které všichni dobře známe
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Do Štědrého dne nezbývají ani dva týdny a vánoční atmosféra na nás dýchá ze všech stran. Ke sváteční náladě přispívají i nejrůznější filmy a seriály. V letošním roce se mezi streamovací platformy dostupné v ČR přidalo Disney+, které není pozadu a také nabízí nejrůznější příběhy se sváteční tematikou.

Kromě ikonických vánočních filmů, jako je Sám doma 2: Ztracen v New Yorku a Muppets: Vánoční koleda, které slaví letos 30 let od premiéry, nebo oblíbené Vánoční koledy s Jimem Carreym, je na Disney+ spousta dalších filmů a seriálů, které jsou jako stvořené pro vánoční pohodu. Vybere si každý.

Simpsonovi a Bocelliovi ve Feliz Navidad


Pro fanoušky seriálu Simpsonovi přicházejí letos Vánoce dříve. V nadcházejícím krátkém filmu překvapí Homer Marge tím nejlepším dárkem, nezapomenutelným vystoupením italské operní superstar Andrey Bocelliho a jeho 25letého syna Mattea a 10leté dcery Virginie. Premiéra vánočního dílu bude na Disney+ už 15. prosince.


Vánoční flám (It's a wonderful binge)


Stejně jako v původním filmu se i toto pokračování odehrává v blízké budoucnosti, kde je zakázáno pít a brát drogy, s výjimkou jednoho slavného dne známého jako flám. Letos tento den zázračně připadá na Vánoce. Nové sváteční dobrodružství bude plné kouzelných příběhů, chytlavých písniček, stop-motion animací a drog! Spoustu drog! Vánoční flám si můžete na Disney+ pustit už 16. prosince.

Vánoce s Donnou Hay


Chcete letos zkusit něco jiného než kapra nebo řízek? Zkuste recepty Donny Hay. Ukáže vám své nejlepší tipy a triky na dokonalou vánoční tabuli.

The Disney Holiday Singalong


Zazpívejte si nejznámější vánoční hity s Michaelem Bublém, Pink, Katy Perry nebo BTS.

Průzkumník speciál: Boží hrob


Buďte svědky spolupráce náboženské komunity, architektů, vědců a historiků při vzácném úsilí o obnovu stavby chránící Kristův hrob v Jeruzalémě.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze