Levnější předplatné Disney+ s reklamami nebude podporovat některé funkce

Levnější předplatné Disney+ s reklamami nebude podporovat některé funkce
Fotografie: unsplash.com
  • Levnější předplatné s reklamami budou dostupné od 8. prosince zatím pouze pro diváky v USA
  • Předplatitelé za něj zaplatí 7,99 dolarů
  • V rámci levnějšího předplatného nebudou dostupné funkce GroupWatch, SharePlay a offline stahování pořadů
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Na začátku letošního roku oznámila společnost The Walt Disney Company, že zavede levnější předplatné s reklamami. V srpnu letošního roku novinku oficiálně oznámila. Týká se zatím pouze Ameriky. Je ale otázkou času, kdy tuto nabídku budou moci vyzkoušet také předplatitelé z Evropy. Při té příležitosti se společnost rozhodla také navýšit cenu předplatného bez reklam.

A kolik uživatelé za jednotlivé baličky zaplatí? Levnější předplatné s reklamami nazvané Basic vyjde na 7,99 dolarů (necelých 200 Kč) měsíčně. Novinky Disney+ v USA spustí 8. prosince 2022. Klasické předplatné bez reklam, které se bude nazývat Premium, pak bude stát 10,99 dolarů (zhruba 273 Kč) za měsíc. To znamená, že předplatitelé mohou ušetřit tři dolary, pokud jim nebude vadit občasná reklama mezi sledováním oblíbených pořadů. Doposud nebylo jasné, zda Disney+ omezí některé funkce při koupi levnějšího balíčku.


Podle xda-developers.com to vypadá, že předplatitelé nebudou moci využívat GroupWatch a SharePlay. Ti, kteří si předplatí balíček Basic, nebudou pravděpodobně moci prostřednictvím těchto funkcí sledovat filmy a seriály se svými přáteli. To je z hlediska věci logické. Pokud by společně sledovali předplatitelé s Premium i Basic předplatným, pak by při přehrávání reklamy museli Premium předplatitelé čekat, než reklamy skončí.

Netflix už příští týden umožní v některých regionech USA koupit levnější předplatné. Streamovací platforma také zablokuje možnost stahování pořadů offline pro Basic účty. Předplatitelé, kteří s těmito omezeními nesouhlasí, si budou muset připlatit za Premium účet a pokračovat ve sledování svých oblíbených pořadů tak, jak jsou zvyklí.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze