S inteligentním videozvonkem Netatmo si prohlédnete návštěvníky z pohodlí gauče

S inteligentním videozvonkem Netatmo si prohlédnete návštěvníky z pohodlí gauče
  • Inteligentní videozvonek disponuje 1080p Full HD kamerou s širokoúhlým objektivem o 160 stupních a podporou HDR
  • Webová aplikace Netatmo je k dispozici pro Mac a PC
  • Aplikace Netatmo Security je kompatibilní s telefony iPhone, tablety iPad s iOS 10 nebo vyšším a smartphony a tablety s Androidem od verze 5.0

Situace, kdy někdo zazvoní na dveře a vy musíte vstát z pohodlí vaší oblíbené pohovky a jít se podívat do kukátka, jsou již naštěstí dávno pryč. Díky Inteligentnímu videozvonku Netatmo uživatel vždy přesně ví, kdo zvoní u jeho dveří. Návštěvníka můžete vidět na svém smartphonu, mluvit s ním a okamžitě reagovat, i když nejste doma. Inteligentní videozvonek Netatmo také okamžitě upozorní majitele, pokud v okolí domu zaznamená pohyb cizích osob.

videozvonek Netatmo

Jakmile návštěvník zazvoní na zvonek, uživatel přijme videohovor na svém smartphonu a svého hosta uvidí. Může s ním mluvit – nebo nemusí – a okamžitě reagovat na dálku prostřednictvím svého telefonu nebo tabletu, ať už je doma, v kanceláři nebo na druhé straně světa. Majitel zvonku tak může říct doručovateli, kde má nechat balíček, když je v kanceláři, odmítnout prodejce, aniž by musel otevřít dveře, nebo přivítat hosty, zatímco připravuje večeři.

Inteligentní videozvonek Netatmo představuje ideální způsob, jak nikdy nezmeškat návštěvu nebo zásilku. Je to také nejlepší odpověď na rostoucí potřebu řešení pro zabezpečení vstupu do domu“, říká Fred Potter, zakladatel a generální ředitel společnosti Netatmo. Zároveň se jedná o úplně první zvonek kompatibilní s Apple HomeKit, který lze ovládat skrze aplikaci Apple Home nebo hlasem prostřednictvím Siri.

videozvonek Netatmo

Inteligentní videozvonek disponuje 1080p Full HD kamerou s širokoúhlým objektivem o 160 stupních a díky podpoře HDR se přizpůsobuje náhlé změně světla a umožňuje vlastníkovi jasně vidět, co se děje před jeho domem bez ohledu na světelné podmínky. To znamená, že tváře návštěvníků budou jasné i proti slunečnímu světlu. Majitel má tak vždy možnost vidět osobu u svých dveří, dokonce i v úplné tmě.

Instalace Inteligentního videozvonku je snadná – Netatmo jednoduše nahradí stávající zvonek a připojí se k domácí síti Wi-Fi. Inteligentní videozvonek je kompatibilní se všemi elektroinstalacemi od 8–24 V až do 230 V. Uživatel má přístup k aplikaci Netatmo Security na svém smartphonu, tabletu, PC, Macu nebo Apple Watch. Skrze aplikaci může přistupovat ke všem funkcím Inteligentního zvonku: specifickým oznámením, live streamu, historii hovorů a událostí, nahrávkám i úložišti videí ve vysokém rozlišení.

videozvonek Netatmo

Aplikace Netatmo Security je zcela zdarma a kompatibilní s telefony iPhone, tablety iPad s iOS 10 nebo vyšším a smartphony a tablety s Androidem od verze 5.0. Webová aplikace Netatmo je k dispozici pro Mac a PC. Zbývá už jen dodat, že Inteligentní videozvonek Netatmo bude v prodeji v druhé polovině roku 2019 za blíže nespecifikovanou cenu.

Partnerem zpravodajství z veletrhu CES 2019 je společnost Huawei se svým fotomobilem Mate 20 Pro.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze