Seriál Představujeme vám Chippendales bude uveden na Disney+ v lednu

Seriál Představujeme vám Chippendales bude uveden na Disney+ v lednu
Fotografie: Disney+
  • Představujeme vám Chippendales je true crime seriál z prostředí striptýzového impéria
  • Režie se ujal Matt Shakman, který pracoval na seriálech WandaVision nebo Hra o trůny
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Disney+ zveřejnilo oficiální upoutávku a fotografie k původní minisérii Představujeme vám Chippendales, která bude mít českou premiéru 11. ledna příštího roku. Rozsáhlý true crime seriál Představujeme vám Chippendales vypráví neskutečný příběh Somena „Steva“ Banerjeeho, indického imigranta, který se překvapivě stal zakladatelem největšího mužského striptýzového impéria. A nedovolil, aby ho cokoli zastavilo.

Představujeme vám Chippendales je hvězdami nabitý seriál, ve kterém účinkuje například Kumail Nanjiani (Pěkně blbě), Murray Bartlett (Klan bílého lotusu), Juliette Lewis (Yellowjackets) a Annaleigh Ashford (American Crime Story) s hostujícími herci Quentinem Plairem (The Good Lord Bird), Robinem de Jesúsem (tick, tick… BOOM!), Andrewem Rannellsem (Sexbomba od vedle), Spencerem Boldmanem (Letní jízda), Nicolou Peltz Beckhamovou (Sváteční rande) a Danem Stevensem (Gaslit).


Výkonnými producenty jsou Robert Siegel a Kumal Nanjiani. Na scénářích se podíleli Dylan Sellers, Jenni Konnerová, Matt Shakman, Emily V. Gordonová, Nora Silverová a Rajiv Joseph Mehar Sethi. Siegel a Konnerová seriál vedou a produkují. Režíruje ho Matt Shakman, který pracoval na seriálech WandaVision nebo Hra o trůny. Jacqui Rivera a Annie Wymanová jsou koproducenty.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze