TP-Link uvádí první meshový Wi-Fi 6 systém s integrovanou Alexou

TP-Link uvádí první meshový Wi-Fi 6 systém s integrovanou Alexou
Fotografie: TP-Link
  • Systém získal ocenění CES 2021 Innovation Awards Honoree
  • Má integrovaný chytrý reproduktor s prémiovým zvukem a podporou populárních poskytovatelů hudby
  • Nabízí i dva gigabitové WAN/LAN ethernetové porty

Společnost TP-Link dnes oslavuje uvedení prvního meshového Wi-Fi 6 systému na světě s integrovaným řešením Alexa, který nese název Deco Voice X20 a získal ocenění CES 2021 Innovation Awards Honoree. Deco Voice X20 tvoří Wi-Fi 6 mesh systém s možností ovládání pomocí vestavěné Alexy. Cílem je nabídnout zákazníkům kompletní domácí vysokorychlostní Wi-Fi s hlasovým ovládáním. Díky vestavěné službě Alexa mohou zákazníci spravovat všechny aspekty své inteligentní domácnosti bez nutnosti samostatného inteligentního reproduktoru. Mesh Wi-Fi systém umožní zákazníkům přehrávat zvuk mezi jednotlivými Deco jednotkami, posílí Wi-Fi a akustické zážitky v rámci celé domácnosti.

Společnost TP-Link neúnavně pracovala na kombinování inteligentních domácích a meshových Wi-Fi zařízení. Integrace IoT a Wi-Fi poskytne našim zákazníkům další výhody,“ řekl Pingji Li, generální manažer a viceprezident společností TP-Link Consumer a Enterprise BU. „Společnost TP-Link se zavázala poskytovat uživatelům bezproblémové pokrytí a vylepšovat řízení jejich inteligentních domácností. Model Deco Voice jsme vyvinuli, abychom prozkoumali budoucnost bydlení v inteligentní domácnosti. Přinášíme tak integrovanou správu IoT, inteligentní ovládání, připojení k celé domácí síti a její maximální zabezpečení.

Deco Voice X20 disponuje technologií Wi-Fi 6, která poskytuje vyšší rychlosti Wi-Fi, silnější signál a větší kapacitu připojení. Rychlá Wi-Fi 6 umožňuje provozování aktivit náročných na šířku pásma, jako jsou streamování v Ultra HD rozlišení, videohovory a streamování cloudových her. Technologie OFDMA podstatně zlepšuje schopnost podporovat více zařízení v síti. Systém Deco Voice X20 poskytuje pokrytí Wi-Fi až na 370 metrů čtverečných (s dvěma jednotkami), silnější signál s vylepšenými funkcemi BSS coloring a modelování vysílacího paprsku.

Vestavěná Alexa poskytuje ovládání zvuku a hlasu z jednoho kouta do druhého společně s pokrytím celé domácí Wi-Fi. Deco Voice promění váš dům v inteligentní a umožní vám spravovat připojitelná zařízení, získat aktuální počasí, provádět změny v rozvrhu, přehrávat vaše oblíbené seznamy skladeb a další. Stačí se zeptat Alexy. Deco Voice X20 spolupracuje bez problémů s dalšími produkty a jednotkami Deco s podporou řešení Alexa. Podpora volání, zpráv a oznámení pak umožňuje zákazníkům snadno chatovat s přáteli nebo dát rodině vědět, že večeře je připravena.

Technologie TP-Link Mesh seskupuje Deco Voice X20 s dalšími jednotkami Deco do jednotné sítě. Zajistí tak veškeré síťové potřeby pro kompletní pokrytí požadovaného prostoru, stabilní připojení pro více zařízení a vysokou rychlost sítě. Deco Voice X20 také zohledňuje mnoho scénářů inteligentních domácností v budoucnosti. Integrovaný inteligentní reproduktor v každé jednotce Deco se vzájemně synchronizuje, aby poskytoval pokrytí Wi-Fi a hlasové ovládání z jednoho kouta do druhého.

Alexa umožňuje správu zařízení TP-Link Kasa a Tapo a mnoha dalších inteligentních domácích produktů s podporou Alexa. Se všemi těmito funkcemi je Deco Voice X20 optimální volbou pro zákazníky, kteří hledají skvělé online zážitky či nadšence do inteligentních domů a dalších technologií měnících život.

Vlastnosti Deco Voice X20:

  • Super rychlé Wi-Fi 6: 1201 Mb/s (5 GHz) + 574 Mb/s (2,4 GHz).
  • Technologie TP-Link Mesh
  • Integrovaná Alexa
  • Integrovaný chytrý reproduktor: Podporuje populární poskytovatele hudby napříč vaším domem s prémiovým zvukem.
  • TP-Link HomeShield: Poskytuje spolehlivou ochranu IoT, robustní rodičovskou kontrolu a komplexní zprávy o stavu bezpečnosti.
  • Plně gigabitový ethernet: 2× gigabitové WAN/LAN ethernetové porty na jednotku Deco Voice poskytují rychlé připojení po kabelu.
  • Nastavení jednodušší, než kdy dříve: Mobilní aplikace Deco vás provede nastavením krok za krokem.
  • Spolupracuje se všemi modely Deco: Kompatibilní se všemi modely Deco, aby tak společně formovaly jednotnou mesh síť v celé domácnosti.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze