Vánoce jsou za rohem I.

To nejlepší z Netflixu
Vánoce jsou za rohem I.
Fotografie: Kristýna Dvořáčková, fZone.cz
  • Vánoce se blíží, a proto jsme se rozhodli vám v následujícím týdnu představit filmy s vánoční atmosférou
  • A to nejen na HBO GO, ale také na Netflixu
  • Dnes se podíváme na filmy z produkce Netflixu z let minulých

Vánoce se nezadržitelně blíží. V neděli nás čeká první adventní neděle a vánoční atmosféra na nás začíná pomalu dýchat ze všech stran. Proto jsme se rozhodli, že se následující měsíc budeme věnovat vánočním filmům. Po delší odmlce se vracíme alespoň na čas k Netflixu, který má bohatou nabídku vánočních příběhů. Dnes se podíváme na filmy z produkce Netflixu z let minulých.

Adventní kalendář (The Holiday Calendar)

Vánoční romantická komedie režiséra Bradleyho Walshe. O scénář se postaral Amyn Kaderali. V hlavních rolích se představili Kat Graham, Quincy Brown, Ethan Peck a Ron Cephas Jones. Netflix snímek uvedl 2. listopadu 2018.

Mladá a talentovaná fotografka, která je ve své práci nedoceněná, dostala od svého dědečka starožitný adventní kalendář po babičce. Ale není to jen obyčejný kalendář – je kouzelný. Vypadá to, že jí předpovídá budoucnost, navíc jí pomůže najít cestu k lásce.

Zajímavosti

  • Film má působit, že se odehrává ve Spojených státech. Natáčel se ale v Kanadě ve městě Niagara-on-the-Lake v Ontariu.
  • Při sledování si můžeme několikrát všimnout odkazu na jiný film z produkce Netflixu, konkrétně na snímek Christmas Inheritance z roku 2017.

Pěkná vánoční roztomilost, která sice dějem moc nepřekvapí, ale dobře se na ni kouká. Hezky vás i naladí na Vánoce. Udělat z adventního kalendáře něco kouzelného nás může vrátit zpět do dětských let. Hlavní hrdinové jsou velmi sympatičtí.

Vánoční princ (A Christmas Prince)

Další vánoční komedie z produkce Netlfixu. Snímek režíroval Alex Zamm. Scénář napsali Karen Schaler a Nate Atkins. V hlavních rolích hrají Rose McIver, Ben Lamb, Sarah Douglas, Daniel Fathers a další. Premiéra na Netflixu proběhla 17. listopadu 2017. V roce 2018 vyšlo pokračování s názvem Vánoční princ: Královská svatba. O rok později Netflix vydal i třetí díl, který se jmenuje Vánoční princ: Královské dítě.

Mladou novinářku před Vánoci pošlou do Aldovie, aby napsala článek o princi, kterému nedávno zemřel otec a on teď bude muset místo něj usednout na trůn. Princ je v zahraničí vnímám jako nezodpovědný playboy, který plánuje abdikovat. Novinářka se dostane do královské rodiny podvodem. Zalíbí se celé rodině, ale nejvíc princi.

Zajímavosti

  • Vánoční příběh se natáčel v rumunských Karpatech, konkrétně na zámku Peles.
  • Na začátku filmu vidíme pohled na New York, ale na konci filmu vidíme záběry z Chicaga.

Pohodový vánoční film, který je natočený na moc krásném místě. Dějová linka je už ale tak okoukaná, že moc nezaujme a nepobaví. Věřím ale, že si své diváky určitě najde.

Předvánoční večer (The Knight Before Christmas)

Vánoční komediální příběh, který natočila Monika Mitchell. Scénář napsala Cara J. Russell. Hlavní roli ztvárnila zpěvačka a herečka Vanessa Hudgens. Natáčení probíhalo v Kanadě ve městech Orillio a Bracebridge. Předvánoční večer byl uveden na Netflixu 21. listopadu 2019.

Tajemná kouzelná stařenka začaruje rytíře ze 14. století, který se najednou ocitne v současnosti, konkrétně v Ohiu. Zde potká mladou učitelku Brooke, která se ho ujme. Brooke je po rozchodu a na lásku nemá ani pomyšlení. Rytíř Cole se ale do Brooke zamiluje.

Zajímavosti

  • Natáčelo se také v Irsku ve městě Tullamore.
  • I v tomto snímku můžeme vidět odkazy na další filmy z produkce Netflixu, například Adventní kalendář.

Další moc milý vánoční příběh. Vanessa Hudgens tyto role prostě umí a Josh Whitehouse je v roli prince okouzlující a vtipný. Nebojím se nazvat tento snímek moderní pohádkou pro celou rodinu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze