Vánoce jsou za rohem II.

To nejlepší z Netflixu
Vánoce jsou za rohem II.
Fotografie: Kristýna Dvořáčková, fZone.cz
  • První adventní neděle je za námi a vánoční náladě se už neubrání nikdo
  • Dnes se podíváme na vánoční novinky z produkce Netflixu

Dnes budeme pokračovat naším putováním vánočními filmy. Konkrétně se podíváme na snímky, které Netflix uvedl v poslední době jako vánoční novinky.

Chlapec, kterému říkají Vánoce (A Boy Called Christmas)

Před pár dny Netflix vydal britsko-francouzský dobrodružný příběh, který natočil Gil Kenan. Režisér se společně s Ol Parkerem podílel na scénáři. Film je natočený podle stejnojmenné anglické knihy autora Matta Haiga z roku 2015. V hlavních rolích se představili Henry Lawfull, Kristen Wiig, Michiel Huisman, Maggie Smith, Jim Broadbent a další. Netflix snímek poprvé uvedl 24. listopadu 2021.

Obyčejný kluk jménem Nikolas (Henry Lawfull) se rozhodl vyrazit na ledový sever, aby našel svého otce. Ten se vydal hledat bájnou elfí vesnici Elfmág. Nikolas na své cestě ale není sám. Na dobrodružné výpravě potká losa Bleska, kterého zachrání a poté se Blesk rozhodne Nikolasovi pomoci. Navíc ho celou cestou doprovází věrný myší kamarád Miiko, který umí mluvit.

Zajímavosti

  • Maggie Smith a Jim Broadbent spolu hráli již dříve, konkrétně ve filmu Harry Potter.
  • I Toby Jones se objevil ve filmu Harry Potter. Vlastně jen jeho hlas, který propůjčil skřítkovi Dobbymu.

Okouzlující vánoční příběh, který se určitě zalíbí dětem i dospělým. Zaujme vás i pohádkové prostředí a kouzelní tvorové. Doporučujeme jako film pro celou rodinu.

Vánoční hrad (A Castle for Christmas)

Vánoční romantická komedie, kterou režírovala Mary Lambert. Na scénáři se podíleli Kim Beyer-Johnson, Neal H. Dobrofsky, Tippi Dobrofsky a Ally Carter. Hlavní role ztvárnili Brooke Shields a Cary Elwes. Premiéra na Netflixu proběhla 26. listopadu 2021.

Příběh nám ukazuje úspěšnou spisovatelku Sophie Brownovou. Její poslední kniha je ovšem skandál, a tak se rozhodne odcestovat do Skotska, aby se vyhnula kritice. Zalíbí se jí hrad, který se rozhodne koupit. Na hradu bydlí protivný vévoda, který ho vlastní a není si prodejem jistý. I přes jejich neshody zjistí, že je to k sobě táhne.

Zajímavosti

  • Pro záběry exteriéru hradu byl použit zámek Dalmeny House poblíž Edinburghu.
  • Město Dunbar opravdu existuje.

Film plný romantiky. I když je od začátku všem jasné, jak to dopadne, stejně chcete snímek vidět. Proč? Protože romantika k Vánocům patří. Každý osamocený člověk si přece přeje nebýt na Vánoce sám. Potkat někoho, s kým vám bude dobře, i když si třeba na první pohled úplně nepadnete do noty. Tento vánoční pohodový snímek bych doporučila hlavně ženám.

Princezna z cukrárny 3: Hvězdná romance (The Princess Switch 3: Romancing the Star)

V letošním roce vydal Netliflix už třetí díl úspěšného vánoční příběhu Princezna z cukrárny. Všechny tři díly režíroval Mike Rohl. Scénář napsal Robin Bernheim, který se podílel i na předchozích dílech. V hlavní roli se představila Vanessa Hudgens, která hraje hned tři postavy. Dále pak Sam Palladio, Suanne Braun, Sara Stewart a další. Princezna z cukrárny 3: Hvězdná romance vyšla na Netflixu 18. listopadu 2021.

Třetí díl vánočního příběhu z cukrárny se zaměřuje na krádež cenné vánoční relikvie. Královna Margaret a princezna Stacy poprosí o pomoc sestřenici Fionu (všechny tři postavy v podání Vanessy Hudgens). Všechny spojí síly a musí také požádat o pomoc Fionina bývalého přítele.

Zajímavosti

  • Fiona ve filmu řekne, že má narozeniny 14. prosince. V tento den slaví narozeniny právě herečka Vanessa Hudgens.

I třetí díl Princezny z cukrárny je milým vánočním příběhem pro celou rodinu. Vanessa je oblíbená herečka a všechny role skvěle zvládá. Příběh je svižný a přináší mnoho humorných situací. Určitě pobavil a zaujal více než druhý díl.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze