Všimli jste si těchto chyb v seriálu Jak jsem poznal vaši matku?

Všimli jste si těchto chyb v seriálu Jak jsem poznal vaši matku?
Fotografie: 20th Television
  • Seriál Jak jsem poznal vaši matku se začal vysílat v roce 2005
  • Během natáčení udělali filmaři chyby, kterých si každý nevšimne

Americký sitcom, který vytvořili Carter Bays a Craig Thomas. Tvůrci se nechali inspirovat jejich vlastním životem v New Yorku. Poprvé byl seriál vysílán na kanále CBS v letech 2005 až 2014. V Česku se začal vysílat v roce 2009 na stanici Prima Cool. Celkem bylo odvysíláno 208 dílů rozdělených do devíti řad. V hlavních rolích se představili Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris a Alyson Hannigan. Seriál sklidil pozitivní ohlasy od kritiků i diváků. Získal devět cen Emmy. Ale ani tento celosvětově známý seriál se neobešel bez chyb. Jedná se spíše o technické chyby, kterých si může při sledování všimnout každý, ale v daném okamžiku se soustředíme spíše na příběh. Všimli jste si některé z nich i vy?

Chyby v seriálu

  1. Ve čtvrtém díle deváté řady si můžeme v záběru, kdy Ted s Barneym stojí v dešti, že Barneymu pod mokrou košilí prosvítá kabel od mikrofonu.
  2. Ve čtvrtém díle třetí řady říká Marshall v originálním znění, že se s Lily miloval 1053krát, v českém dabingu ale zazní číslo 10053.
  3. Ted měl v průběhu seriálu mnoho milostných vztahů, ale jedním z jeho nejvážnějších byla Stella Zinmanová. Byli zasnoubeni, málem se vzali a Ted se seznámil se Stellinou malou dcerou Lucy. Když Stella poprvé Tedovi o Lucy vypráví, prozradí, že je jí osm let. V pozdějších epizodách však Lucy několikrát označí za sedmiletou, což vyvolává otázku, jaký byl tedy její skutečný věk.
  4. V celém seriálu se objevuje řada vtipných flashbacků z dob, kdy Ted a Marshall studovali na vysoké škole. Jedna taková vzpomínka se objevuje v epizodě třetí série s názvem Jak jsem poznal všechny ostatní. Marshall vypráví příběh o tom, jak se s Lily poprvé setkali s Tedem. Ve scéně oba hrají na Playstationu 2. Flashback se však odehrává v roce 1996. Playstation 2 byl vyvinut až v roce 2000. Mohlo by se jednat o Playstation 1, ale typ ovladače, který dvojice používá, byl vydán až v roce 1997. Tak na čem vlastně hrají?
  5. Ve třetí řadě, v díle s názvem Řetězec řvaní, vypráví Barney příběh o Garym Blaumanovi, který podle jeho slov zemřel, ale v deváté řade se Gary objeví, a dokonce je po něm pojmenovaná i celá epizoda.
Jak jsem poznal vaši matku (How I Met Your Mother)

Zajímavosti


  • Marshallův kolega v práci Blauman, kterého ztvárnil herec Taran Killam, je ve skutečnosti manžel Cobie Smulders (Robin).
  • Cobie Smulders je stejně jako její postava Robin z Vancouveru.
  • V seriálu si zahrálo mnoho známých osobností jako například Katy Perry nebo Enrique Iglesias.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze