Aplikací číslo jedna ve financích je Patron GO

Aplikací číslo jedna ve financích je Patron GO
Fotografie: Patron GO
  • Aplikace odhaluje předražené nebo podezřelé transakce z vašeho bankovního účtu
  • Pokud existuje výhodnější varianta, aplikace ji nabídne
  • Uživatel pak může využít levnějších služeb, u složitějších věcí je přepojen na specialistu, který pomůže

Aplikace Patron GO se tento týden v žebříčku App Store i Google Play umístila na první pozici. Je tak vůbec nejoblíbenější v oblasti financí. Aplikace, jejíž počet uživatelů aktuálně přesahuje 50 tisíc, už odhalila přes 100 000 předražených plateb a českým domácnostem pomohla ušetřit více než 40 milionů korun.

Neustále rostoucí inflace, enormní ceny energií a ekonomická nejistota představují aktuálně hlavní důvody, proč lidé potřebují mít správně nastavené finance. Už přes rok jim v tom pomáhá aplikace Patron GO s 200 odborníky, kteří jsou k dispozici 24/7, aby ulevili českým domácnostem v těžších časech. Počet odhalených předražených transakcí se v srpnu vyšplhal až na 100 tisíc. Ti, kteří se je už rozhodli vyřešit, celkově ušetřili částku přesahující 40 milionů korun.

Patron GO

Mám ohromnou radost, když vidím, že lidé nejsou lhostejní k řešení svých financí. Vůbec jsem nedoufal, že bychom už letos mohli porazit velikány, jako jsou například mobilní appky velkých bank,“ přiznává Lukáš Vršecký, CEO Patron GO.

Zahraniční expanze

Patron Go je aktivní rovněž u našich východních sousedů. Růst této platformy na Slovensku se přibližuje úspěšnému českému scénáři. O aplikaci píší ta největší média jako například Startitup nebo týdeník TREND. Rychlý pokrok a další expanzi potvrzuje i Lukáš Vršecký; „V Česku jsme mezikvartálně poskočili o 70 %. Na Slovensko jsme vkročili teprve před pár měsíci, ale čísla se vyvíjí nad očekávání. Aktivně se nyní připravujeme na vstup do Polska.

Jak aplikace přesně funguje?

Propracovaný algoritmus funguje na principu pasivního náhledu na bankovní účet, kde identifikuje předražené, ale zároveň i nebezpečné transakce, typicky rychlé půjčky, nevýhodné pojištění nebo platby za energie. Jestliže existuje výhodnější alternativa, aplikace na ni upozorní.

aplikace

Pokud bude následně uživatel chtít ušetřit, u jednodušších služeb mu stačí pár kliků. V případě složitějších záležitostí, jako je třeba pojištění, je pak propojen se specialistou přímo v aplikaci. Ten mu doporučí srovnatelnou, přitom ale levnější službu, než je ta stávající. Zároveň může pomoci najít takovou službu, která bude nejen stát méně, ale svým rozsahem bude ještě výhodnější.

Stáhnout Patron GO

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Pět kroků, jak na chytrou aplikaci Patron GO:

  1. Nainstalujte si finanční appku Patron GO do svého mobilního telefonu přes App Store nebo Google Play.
  2. Propojte aplikaci se svým bankovním účtem, aby mohla analyzovat platby.
  3. Patron GO vyhledá na vašem účtu předražené položky a upozorní vás na ně.
  4. Sami se rozhodnete, zda chcete platbu řešit a vyřešit = ušetřit.
  5. U jednodušších služeb si poradíte sami, u těch složitějších se propojíte se specialistou přímo v aplikaci skrze chat.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze