Dokument o stalkerovi, napínavý thriller a očekávaný fantasy seriál

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a HBO
Dokument o stalkerovi, napínavý thriller a očekávaný fantasy seriál
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • HBO Max tento týden uvedlo poslední díl Temného případu
  • Netflix nabízí britský dokument o stalkerovi, který terorizoval ženy celá léta
  • Můžete se také podívat na fantasy natočené podle oblíbeného animovaného seriálu

Blíží se víkend, a tak je tu i souhrn novinek, které si můžete pustit na streamovacích platformách. HBO Max tento týden uvedl závěrečný díl Temného případu a Netflix uvedl nový dlouho očekávaný fantasy seriál. Kromě toho se můžete podívat i na dokument a svůdný thriller, ze které vám naskočí husí kůže. Na co se tedy můžete podívat?

Můžu ti říct tajemství?

Dvoudílný britský dokument, kde několik žen popisuje otřesný případ stalkerství, kdy je muž obtěžoval pomocí mobilního telefonu několik let. Ženy popisují, jak se stalking stupňoval, přišly kvůli tomu i o vztahy, jelikož muž vydávající se za ženu, psal i jejich partnerům a tvrdil jim, že je podvádějí. Zakládal si falešné profily, kde se za ně vydával a psal příbuzným nevhodné zprávy, většinou sexuálního podtextu. I přes to, že ženy šly na policii a nahlásily obtěžování, policie vyhodnotila případy jako neohrožující na životě a ženy se tak nakonec musely postarat samy o to, aby byl stalker dopaden a odsouzen.

Mea Culpa

Romantický thriller s Kelly Rowland, který napsal a režíroval Tyler Perry, můžete vidět od dnešního dne na Netflixu. Právnička Mea nemá zrovna idylické manželství – manžel je bez práce a z jejího platu platí ještě výdaje své nemocné matce. Jednoho dne se u ní v kanceláři objeví známý malíř, který je podezřelý z vraždy své přítelkyně a chce, aby ho obhajovala. Aby poplatila dluhy, případ vezme. Všechno ale nasvědčuje tomu, že ženu zabil, navíc jeho chování je zvláštní a mezi ním a Meou to začne jiskřit. Kdo tedy nakonec ženu zabil? A je vůbec mrtvá?

Mea Culpa/Netflix

Legenda o Aangovi

Nejočekávanější seriál tohoto měsíce je konečně dostupný na Netflixu. Natočený byl podle animovaného seriálu, který je velmi oblíbený. Na světě existují čtyři živly – voda, vzduch, země a oheň. Národy každého z živlů dříve žily v harmonii, ale Národ ohně začal na ostatní útočit. Chlapec jménem Aang pochází z národa Vzdušných nomádů a je předurčen tomu, aby se stal Avatarem. Při bouři však uvízne v ledu, kde zůstane po dobu 100 let. Jeho lid už neexistuje, jelikož byl zabit Národem ohně, on se ale musí co nejdříve naučit ovládat všechny čtyři živly, aby vrátil světu rovnováhu. Pomáhat mu bude Katara, Soka, jeho vzdušný bizon a okřídlený lemur.

Temný případ: Noční krajina

V pondělí HBO Max uvedlo poslední díl 4. série Temného případu. Tato řada se stala zatím nejsledovanější vůbec a předběhla tak první sérii, která je také velmi oblíbená. V hlavní roli jsme tentokrát mohli vidět Jodie Foster a Kali Reis jako Liz Danvers a Evangeline Navarro. Poslední díl rozluští tajemství, která se rozprostírala celým dějem. Co stojí za smrtí mužů z výzkumné stanice Tsalal na Aljašce? A proč někteří slyší hlasy a dobrovolně zemřou?

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze