Napínavé sci-fi podle úspěšné knihy, drsná reality show a dokument o vraždách

Novinky pro tento týden na Netflixu a HBO Max
Napínavé sci-fi podle úspěšné knihy, drsná reality show a dokument o vraždách
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix ve čtvrtek uvede seriál Problém tří těles
  • Vyjde také nová řada korejské reality show Physical: Sto statečných
  • A HBO Max vydalo nový díl seriálu Režim

Je tu nový týden a s ním přicházejí i novinky na streamovacích platformách Netflix a HBO Max. Netflix ve čtvrtek uvede dlouho očekávaný seriál, který se pravděpodobně dostane hned do předních příček sledovanosti a HBO Max uvedlo další díl satirického seriálu Režim. Kromě toho se ale můžete podívat na mnoho dalších novinek, ze kterých si vybere každý.

Problém tří těles

Seriál od tvůrců Hry o trůny má velká očekávání. Napínavé sci-fi bude pojednávat o tom, že ve vesmíru nejsme sami a pokud se někdo pokouší najít další civilizaci, nemusí se setkat s přátelskou odpovědí. Pět geniálních vědců z celého světa postupně zjišťuje, že se blíží hrozba, která může zničit lidstvo. A za vším stojí jedno osudové rozhodnutí ženy, která vyslala do vesmíru v 60. letech signál.

Physical: Sto statečných

Jak byste definovali dokonalé lidské tělo? Korejská reality show se jej snaží najít. Od zítřejšího dne se na Netflixu můžete podívat na druhou sérii tohoto honu za dokonalým zevnějškem. Soutěže se zúčastní ženy i muži, ale vyhrát vysokou peněžní odměnu může jen jeden. Ten bude muset prokázat že má výdrž, sílu i odhodlání. Jednotlivé hry vyřazují postupně hráče, až zůstane pouze jeden vítěz. Soutěže jsou ale velmi fyzicky náročné, a tak můžete mezi hráči vidět olympijské vítěze, šampiony v bojových sportech, i kulturisty.

Sto statečných

Režim

Od dnešního dne se můžete podívat na třetí díl seriálu Režim. Kate Winslet jako kancléřka evropské země bohaté na kobalt, se snaží vést zemi. Jenže je lehce paranoidní a hypochondrická. Nechává se tak léčit od desátníka Zubaka, který je jí neustále po boku. Jeho zvláštní léčebné postupy i rady vedou k nevhodným řešením. Elena se tentokrát rozhodne pro anexi Fabanského koridoru, který kdysi patřil jejímu státu. Tím si ale zahrává o sankce od ostatních států.

Vraždy: New York

Dokumentární seriál o vraždách, které se kdy staly v New Yorku. V dokumentu mluví skuteční policisté, kteří vraždy vyšetřovali a popisují ty nejhroznější případy, které dostali do rukou. V New Yorku došlo v minulosti k obrovskému počtu vražd a vyšetřovatelé se snaží najít každého vraha. Za dokumentem stojí autor seriálu Zákon a pořádek Dick Wolf a ke zhlédnutí bude od středy na Netflixu.

Smile

Hororový snímek můžete na Netflixu vidět od pátku 22. března. K psychiatričce Rose se na sezení dostaví mladá žena, která údajně vidí to, co ostatní ne. Popisuje úsměv jako něco děsivého a nakonec se zabije. Rose ale následně zjistí, že to, co žena popisovala, se začíná dít i jí. Začne pátrat po dalších obětech a zjistí, že přežil jen jeden muž – ostatní do týdne zemřeli.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze