Bizarní korejská komedie, český propadák a čokoládový svět Willyho Wonky

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a HBO
Bizarní korejská komedie, český propadák a čokoládový svět Willyho Wonky
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix nabízí korejskou komedii nebo romantický film
  • Můžete se také podívat na francouzský dokument, který řeší zneužívání dětí
  • A HBO Max nabízí film Wonka

Blíží se víkend a pokud hledáte novinky, na které byste se podívali, pak jste tu správně. Na Netflixu budete mít tentokrát problém vybrat si, na který film či seriál se podíváte dříve. HBO Max pak nabízí film Wonka, který je prequelem na film Karlík a továrna na čokoládu. Co si tedy o volných dnech pustit?

Jak přežít svého muže

Český snímek, od kterého se očekávalo mnohem více. Pokud ale máte rádi romantické oddechovky, pak se vám film bude líbit. V hlavních rolích uvidíte Janu Bernáškovou a Marka Němce. Lucie je zrovna po mateřské a hledá si práci jako herečka. S otcem dcery už není, a tak si mezi castingy, které moc nevychází, hledá i novou lásku. Když už ale s někým vyrazí na rande, zjistí, že už je vlastně zadaný a zapomněl jí o tom říct. Ve filmu tak můžete sledovat různé peripetie, do kterých se Lucie dostává.

Kuřecí kroketa

Korejských seriálů je na Netflixu čím dál více. Od dnešního dne se můžete podívat na korejskou komedii Kuřecí kroketa. Muž, který si založil firmu na stroje, má jen jednoho zaměstnance a stážistu, který se zamiloval do jeho dcery Min-a. Ve firmě se objeví přístroj, který má pomoci s únavou. Když do něj ale Min-a vejde a její poslední slova jsou kuřecí kroketa, najednou se v ní promění. Začíná tak pátrání po tom, kde se přístroj vzal a jak Min-a vrátit zpět lidskou podobu.

Kuřecí kroketa/Netflix

Wonka

Ještě předtím, než si Willy Wonka otevřel továrnu na čokoládu, chtěl si otevřít obchod, kde by prodával své čokolády s nejrůznějšími příchutěmi. Přijede do města, kde jej ale nejdříve obalamutí údajná hoteliérka a on se tak stane nuceným pracovníkem v prádelně a následně zjistí, že ani otevření obchodu nebude úplně jednoduché. Ve městě totiž vládne čokoládový gang a Wonku tam se svojí výbornou čokoládou nechce. On se však nedá jen tak odradit a jde si za svým snem.

Irské přání

Jestliže máte chuť pustit si něco romantického, pak bude tento film s Lindsay Lohan pro vás. Maddie se vydá do Irska za svojí kamarádkou, která se bude vdávat. Její budoucí manžel je ale zároveň její tajnou láskou. Pak už stačí, aby u kouzelného kamene sdělila své přání o tom, že to ona by si ženicha chtěla vzít a přání se záhy vyplní. Co když ale nakonec vyřčené přání není pro Maddie nejlepší volbou pro šťastný život?

Případ Outreau: Francouzská noční můra

Ve Francii se na počátku tisíciletí řešila otřesná kauza, kdy bylo znásilněno a zneužito 18 dětí. Děti byly zneužívány buďto samotnými rodiči, nebo jejich příbuznými či sousedy. Děti vypovídají hrůzné zážitky, kterých se na nich dospělí dopustili. Obhajoba ale naráží na to, že děti si vymýšlí a lžou. Ze 17 lidí je nakonec odsouzeno 10. K činu se ale doznaly pouze čtyři osoby. Jaká je tedy pravda a opravdu si děti některé informace vymyslely?

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze