Netflix zařadí do nabídky další seriál od HBO. Tentokrát to bude Sex ve městě

Netflix zařadí do nabídky další seriál od HBO. Tentokrát to bude Sex ve městě
Fotografie: Kristýna Dvořáčková, fZone.cz
  • Seriál by měl být dostupný v průběhu dubna
  • Netflix již minulý rok přidal několik seriálů a filmů z produkce HBO

Netflix v rámci licenční smlouvy přidává do své nabídky starší filmy a seriály z produkce HBO. Minulý rok v listopadu uvedl seriál Odpočívej v pokoji, nebo filmy Bratrstvo neohrožených, Hráči či Pacifik. Tento rok se pak můžeme těšit na kultovní seriál Sex ve městě, který podle whatsonnetflix.com bude ke zhlédnutí na Netflixu od dubna.

Prví série vyšla už v roce 1998 a po celou dobu jsme mohli sledovat příběhy čtyř žen, které ztvárnily Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon a Kim Cattrall. Celkem vyšlo 6 řad a následovaly i dva filmy. Aktuálně je na HBO Max dostupný i navazující seriál A jak to bylo dál… kde už ovšem nehraje představitelka Samanthy Kim Cattrall. Scénář napsal Darren Star, který stojí i za vytvořením Emily in Paris a Opuštěný.


Poprvé začal Netflix přidávat do své nabídky filmy a seriály z produkce HBO teprve loni v létě a nabídka se tak bude neustále rozšiřovat. Kromě uvedených titulů se můžete na Netflixu podívat i na Tinány, True Blood (Pravá krev), nebo Nesvá.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze