Podívejte se, jaké pořady nabídne Disney+ předplatitelům v únoru

Podívejte se, jaké pořady nabídne Disney+ předplatitelům v únoru
Fotografie: unsplash.com
  • Disney+ uvede nový seriál Fleishman v průšvihu s Jessem Eisenbergem a Claire Danes v hlavních rolích
  • Od 1. února bude ke zhlédnutí Black Panther: Wakanda nechť žije
  • Vyjdou také nové díly seriálů Lovci pokladů: Na hraně historie, Star Wars: Vadná várka nebo Stalo se v Montaně
  • Můžete se podívat i na dokument, který odhaluje zákulisí, triky a kouzla velkofilmu Avatar 2
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Únor na Disney+ bude plný napětí, zvratů a změn. Přichází nový seriál Fleishman v průšvihu s Jessem Eisenbergem a Claire Danes v hlavních rolích, kteří zde hrají manhattanský pár procházející nepěkným rozvodem. Fanoušky true crime čeká mnoho dokumentárních seriálů jako třeba Vražedný okrsek, Smrtící síť a Smrt na studentských kolejích. Navíc se na Disney+ konečně objeví novinka Black Panther: Wakanda nechť žije a další epizody seriálů Lovci pokladů: Na hraně historie, Star Wars: Vadná várka nebo Stalo se v Montaně. Pojďme se podívat na to nejzajímavější.

Black Panther: Wakanda nechť žije (Black Panther: Wakanda Forever)

Královna Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) a Dora Milaje (Ivy Haralson) bojují o ochranu svého národa před zasahujícími světovými mocnostmi poté, co se rozšířily zprávy o smrti krále T’Chally. Zatímco se obyvatelé Wakandy snaží přijmout svou další kapitolu, hrdinové se musí spojit a s pomocí Nakii (Lupita Nyong'o) a Everetta Rosse (Martin Freeman) vytvořit nový svět pro království Wakanda. Nová marvelovka bude mít premiéru na Disney+ už 1. února 2023.

Fleishman v průšvihu (Fleishman is in Trouble)

Fleishman v průšvihu popisuje život nedávno rozvedeného 41letého Tobyho Fleishmana (Jesse Eisenberg), který rovnýma nohama skočí do nového světa randění přes aplikace a má nebývalý úspěch, jaký ve svém mládí, než se na konci studia na lékařské fakultě oženil, nikdy neměl. Jenže právě na začátku jeho prvního svobodného léta plného sexu se jeho exmanželka Rachel (Claire Danes) ztratí a nechá mu na starosti 11letou Hannah (Meara Mahoney Gross) a 9letého Sollyho (Maxim Swinton). Rachel nenechá žádnou zprávu o tom kde je, nebo jestli se hodlá vrátit. Toby se snaží zvládnout rodičovství, návrat svých starých kamarádů Libby (Lizzy Caplan) a Setha (Adam Brody), možnost povýšení v nemocnici, na které už dlouho čekal, a všechny vhodné manhattanské svobodné ženy. Uvědomí si však při tom, že na to, co se stalo Rachel, nikdy nepřijde, pokud nejdřív nezjistí, co se vlastně pokazilo v jejich manželství. Seriál vyjde + 22. února 2023.


Wu-Tang: Americká sága (Wu-Tang: An American Saga)

Po vydání debutového alba a vzrůstající slávě sledujeme, jak Wu-Tang Clan čelí různým překážkám. Zatímco ostatní členové jdou svou vlastní cestou, aby zjistili, kam ve světě hudby patří, RZA se potýká s tím, jak se vypořádat s výzvami, aby splnil slib, který dal svým bratrům. Když hrozí, že peníze, sláva, ego a obchod skupinu rozdělí, musí její členové najít způsob, jak se spojit a upevnit svůj odkaz. Třetí řadu tohoto seriálu můžete sledovat od 15. února 2023.

Na Disney+ najdete také několik vítězů Zlatých glóbů 2023


Čerstvým držitelem glóbu v kategorii nejlepší komediální seriál je Základka Willarda Abbotta (Abbott Elementary) a v kategorii nejlepší seriálová herečka také Quint Brunson. Za svůj herecký výkon byla oceněna i Amanda Seyfried (Kauza Theranos, The Dropout) a Jeremy Allen White (Medvěd, The Bear). Druhou řadu seriálů Základka Willarda Abbotta a Medvěd Disney+ uvede během letošního roku.

Na Disney+ je k dispozici i další díl speciální edice 20/20, která tentokrát uvádí dokument Avatar: Do hloubky. Tento dokument odhaluje zákulisí, triky a kouzla velkofilmu Avatar 2, který nyní běží v kinech. Avatar je taktéž dostupný na Disney+.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze