Sledování Netflixu s brýlemi Apple Vision Pro nebude tak snadné, jak by mohlo být

Sledování Netflixu s brýlemi Apple Vision Pro nebude tak snadné, jak by mohlo být
Fotografie: Apple
  • Netflix prozatím nechystá dedikovanou aplikaci pro Vision Pro
  • Mluvčí Netflixu doporučuje sledování obsahu skrze internetový prohlížeč

Chytré brýle Apple Vision Pro jsou nepochybně jedním z nejočekávanějších technologických produktů letošního roku, přičemž platí, že k prvním zákazníkům (prozatím však pouze v USA) zavítají již 2. února. S ohledem na vysokou cenovku, jež činí v přepočtu téměř 100 tisíc korun, je jasné, že se o „masovku“ rozhodně jednat nebude. Navzdory tomu však brýlím přislíbila podporu řada společností, jejichž aplikace se na Apple Vision Pro objeví.


Podle Marka Gurmana z agentury Bloomberg tak bude na Apple Vision Pro dostupná aplikace Disney Plus, HBO Max, Amazon Prime či Paramount Plus u nás označované jako SkyShowtime. Jedna důležitá streamovací platforma, respektive její aplikace, však alespoň na začátku bude chybět.

Nečekaná je konkrétně chybějící podpora aplikace Netflix, kterou tak budou muset uživatelé substituovat přihlášením se do účtu a sledováním v rámci internetového prohlížeče. Zároveň to znamená, že obsah nebude možné sledovat bez internetového připojení a mohlo by to rovněž zapříčinit i problémy se správným rozlišením.

Mluvčí společnosti Netflix, Kumiko Hidaka, ve vyjádření pro server The Verge uvedla: „Naši předplatitelé budou moci na zařízení Apple Vision Pro využívat službu Netflix ve webovém prohlížeči, podobně jako ji mohou využívat na počítačích Mac.“ Apple se k „problému“ chybějící aplikace Netflix pro The Verge doposud nevyjádřil.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze