Značky Belkin a Spigen odhalily praktické příslušenství pro brýle Apple Vision Pro

Značky Belkin a Spigen odhalily praktické příslušenství pro brýle Apple Vision Pro
Fotografie: Spigen
  • V jednom případě se jedná o držák/pouzdro powerbanky, v druhém o pouzdro pro brýle s příslušenstvím
  • V pouzdru značky Spigen je dokonce ukrytý slot pro AirTag

Přestože se chytré brýle Apple Vision Pro zatím oficiálně neprodávají (i když je ti největší fanoušci již mohou zakoupit s tučným příplatkem od často dost pochybných individuí) a obsah jejich balení je poměrně bohatý, je již nyní jasné, že se na trhu objeví také široká řada různého doprovodného příslušenství. Jedněmi z výrobců, kteří budou doplňky pro Apple Vision Pro nabízet, se stanou i renomované značky Belkin a Spigen, jež dokonce už některé příslušenství odhalily.

Pouzdro pro powerbanku i brýle samotné

Belkin se může pochlubit speciálním držákem přídavné baterie (či snad powerbanky), na kterém spolupracoval s Applem. Za v přepočtu necelých 1 400 Kč (50 amerických dolarů) získají zákazníci speciální pouzdro, do něhož se vloží baterii brýlí Vision Pro. Toto pouzdro lze následně připojit k tělu uživatele, ať už pomocí popruhu či díky praktickému „klipu“, jež umožní pouzdro nacvaknout například na opasek. V tuto chvílí se jedná o jediné příslušenství, jež nevyrábí přímo Apple, které cupertinská společnost ke svým brýlím nabízí na e-shopu apple.com.

Spigen, jehož produkty si mnozí spojují právě s vysokou úrovní ochrany, pak představil odolné pouzdro, které má s cenovkou 90 USD (v přepočtu zhruba 2 500 korun) oproti originálnímu pouzdru, jež lze rovněž pořídit na apple.com, velkou výhodu přinejmenším právě v ceně, neboť si jej Apple cení na 200 USD, což je v přepočtu zhruba 5,5 tisíce korun.

Exteriér pouzdra značky Spigen tvoří odolný nylon, pásek, za který lze pouzdro uchytit a pohodlně přenášet, má být však kožený. Pouzdro je typu „skořápka“, tudíž by mohlo nabídnout slušnou úroveň zvýšené ochrany. A protože jsou brýle Apple Vision Pro poměrně drahé, neschází v pouzdru ani ukryté oddělení pro AirTag pro případ odcizení či ztráty. Pouzdro, které má dorazit mezi 21. a 23. únorem, dále nabídne slot pro baterii, kabel a také čočky ZEISS, jež mohou být k používání brýlí potřeba.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze