Televizory Sony A95L nyní nabízí funkci PS Remote Play

Televizory Sony A95L nyní nabízí funkci PS Remote Play
Fotografie: Petr Vojtěch, fZone.cz
  • PS Remote Play nabízí vzdálený přístup ke hrám z konzolí PS5 a PS4
  • Tyto hry musí mít majitelé nainstalované na své konzoli

Společnost Sony oznámila, že funkce PS Remote Play vyvinutá společností Sony Interactive Entertainment (SIE) je nově k dispozici pro televizory Bravia XR A95L 4K HDR QD-OLED díky nové aplikaci PS Remote Play pro Android TV.

Jednou z nejzajímavějších vlastností služby PS Remote Play je možnost vzdáleného přístupu ke hrám z konzolí PS5 a PS4. Majitelé kompatibilních zařízení nebo televizoru A95L připojeného k vysokorychlostnímu internetu, mohou naplno těžit z možností systému PlayStation a užívat si své oblíbené hry pro konzole PS5 a PS4, které mají nainstalované na své konzoli – bez ohledu na to, kde se právě nachází. Otevírá se tak svět možností, který hráčům poskytuje přístup k jejich konzolím a umožňuje jim pokračovat ve všech dobrodružstvích, i když jsou mimo domov.

Funkce PS Remote Play v kombinaci s televizory Sony A95L umožňuje hráčům jednoduše přepínat mezi zařízeními a pokračovat ve hře přesně tam, kde ji přerušili. Tím je zajištěno ničím nerušené potěšení ze hry.

Televizor Bravia XR A95L 4K HDR QD-OLED je jedním z prvních televizorů s operačním systémem Android, který využívá funkci PS Remote Play a stává se tak vstupní branou k hernímu zážitku s využitím funkce PS Remote Play. Model A95L je vybaven kognitivním procesorem XRTM se zcela novou technologií XR Clear Image, která zlepšuje redukci šumu a čistotu obrazu u scén zachycujících pohyb, omezuje rozmazání a přináší scény plné akce.

Model A95L je vybaven kognitivním procesorem XRTM.

Model A95L navíc nabízí funkci Acoustic Center Sync, která synchronizuje zvukový systém televizoru se středovým kanálem kompatibilního soundbaru Sony, čímž z něj udělá středový reproduktor pro ještě lepší domácí audio zážitek. Zákazníkům, kteří hledají ještě podmanivější prožitek ze zvuku, nabízí každý model v kombinaci se soundbarem Sony také funkci 360 Spatial Sound Mapping, která vytváří virtuální reproduktory a optimalizuje zvukové pole. Televizor je vybaven funkcí Acoustic Surface Audio+, které vibracemi vytváří zvuk vycházející z celé plochy obrazovky. Zvuk se tak dokonale přizpůsobuje tomu, co se odehrává na obrazovce.

Řada A95L také umožňuje hráčům posunout hraní na PlayStationu 5 na vyšší úroveň díky exkluzivním funkcím, jako je Automatické mapování tónů HDR a Automatický režim obrazu žánrů, které optimalizují kvalitu obrazu při hraní a streamování. Mezi další funkce patří také přehledné herní menu (Game Menu), kde si hráči mohou přizpůsobit nastavení podle svých preferencí, například zapnout nebo vypnout VRR nebo Motion Blur Reduction s rychlým přístupem. Herní menu také umožňuje uživatelům zvýšit jas v tmavých oblastech, aby mohli snadno rozpoznat objekty a protivníky pomocí funkce Black Equalizer. Na své protivníky mohou snadno mířit pomocí šesti typů zaměřovacích křížů. Novinkou letošního roku je možnost přizpůsobit si velikost obrazovky pomocí funkce Screen Size a soustředit se na hraní s menší, více soustředěnou obrazovkou .

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze