Ford vymyslel chytrou manželskou postel pro páry, které v noci bojují o místo

Ford vymyslel chytrou manželskou postel pro páry, které v noci bojují o místo
  • Postel těží z technologie držení automobilu v jízdním pruhu
  • V případě potřeby zasáhne posuvný pás integrovaný v matraci
  • Ten spáče jemně vrátí zpět na jeho polovinu postele

Americká automobilka Ford přišla s inovativním řešením na odvěký problém s nedostatkem místa při sdílení lože, a to i v těch případech, kdy je postel opravdu dlouhá a široká. Někteří spáči v noci rádi cestují po posteli, nebo se rozvalují po celé ploše. Takové neukázněné však rychle napraví chytrá postel od Fordu.

Během vývoje Ford vycházel z technologie držení automobilu v jízdním pruhu s tím rozdílem, že tentokrát „drží ve správném pruhu“ spáče. Pokud hrozí riziko, že jeden z páru naruší prostor toho druhého, který by se tak nemohl pohodlně vyspat, posuvný pás integrovaný v matraci jej jemně vrátí zpět na jeho polovinu postele.

Postel byla vytvořena jako součást projektu, který ukazuje možnosti, jak zakomponovat technologie z automobilů do jiných odvětví, podobně jako například speciální odhlučněná bouda pro psy. Bohužel i tentokrát zůstává postel pouhým prototypem, u nějž nebylo stanoveno ani přibližné datum uvedení na trh. Videoreklama je pak zakončena úsměvným sloganem, že tato postel umožňuje párům v posteli dělat to, co mají nejraději – spát.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze