Netflix tento týden uvede Hru na oliheň: Výzva. Na co dalšího se můžete těšit?

Netflix tento týden uvede Hru na oliheň: Výzva. Na co dalšího se můžete těšit?
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Reality show bude rozdělena do tří částí a první můžeme zhlédnout od 22. listopadu
  • Od úterý bude dostupný animovaný film Leo, který je jak pro děti, tak dospělé
  • Podívat se můžeme i na minisérii Skoro normální rodila podle knižní předlohy

Začíná poslední listopadový týden, ten další se již přehoupne do adventu, a tak můžeme následující týden očekávat vánoční filmy. Tento týden se ale můžeme těšit na novinky, které nejsou s vánoční atmosférou nijak spojeny, a to ať už na nové minisérie, nebo filmy. Premiéru bude mít ale i jedna reality show, na kterou většina z nás netrpělivě čeká. Co nového tedy tento týden Netflix přinese?

Hra na oliheň: Výzva

Konečně se dočkáme reality show postavené na nejsledovanějším seriálu na Netflixu všech dob. Jelikož druhá série se aktuálně stále ještě natáčí, bude tato reality show příjemným vyplněním času. 456 hráčů bude soutěžit o 4,56 milionu dolarů. Princip bude stejný jako v seriálu – hráči budou hrát několik her a pokud neuspějí, na rozdíl od seriálu „pouze“ vypadnou ze hry, místo toho, aby zemřeli.

Reality show bude rozdělena do tří částí. Na první se můžeme dívat od středy 22. listopadu. Druhou část Netflix vypustí 29. listopadu a poslední část pak 6. prosince.

Leo

Od zítřejšího dne se můžete podívat na hudební komedii Leo, která je určená především dětem, ale pobaví se u ní i dospělí. Ještěrka Leonard žije společně se želvou v akváriu na základní škole. Na chvíli se však dostane do domu jedné z žákyň a ta zjistí, že umí mluvit. O vtipné scénky tak nebude nouze. Leovi je totiž už 79 let, a tak se může s dětmi podělit o své životní moudra.

Skoro normální rodina

Novou švédskou minisérii můžete sledovat na Netflixu od pátku 24. listopadu. Seriál byl natočen podle stejnojmenného bestselleru Mattiase Edvardssona. Seriál pojednává o rodině Sandellových, která na první pohled vypadá jako klasická rodina – otec, matka a 19letá dcera. A právě dcera jednoho dne skončí ve vězení a je obviněna z vraždy. Rodiče se ji snaží dostat z vězení, ale postupně také vycházejí na povrch informace, které měly zůstat tajemstvím.

Istanbul, poslední výzva

Od pátku se budete moci podívat také na turecké romantické drama Istanbul, poslední výzva. Vdaná žena a ženatý muž se nezávisle na sobě vydají do New Yorku. Seznámí se na letišti a domluví se, že si výlet užijí společně. Jak ale dopadne noc plná touhy a pokušení, na kterou ani jeden z nich nezapomene?

Nečekám, že mi někdo uvěří

I tento snímek byl natočen podle knižní předlohy od Juana Pabla Villalobose. Mexický komediální thriller pojednává o mladém muži, jenž se chce stát spisovatel a odjíždí do Barcelony studovat literaturu a společně s ním odjíždí i jeho přítelkyně. Jeho životní cíle se ale začnou ubírat jiným směrem poté, co se zaplete s nebezpečnými zločinci.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze