Jaké jsou vaše nejoblíbenější filmy? Část druhá

To nejlepší z Disney+
Jaké jsou vaše nejoblíbenější filmy? Část druhá
Fotografie: Kristýna Dvořáčková, fZone.cz
  • Dnes se podíváme, jak jste hlasovali v našich zbylých anketách, tím se s Disney+ rozloučíme
  • Pokud vás naše putování filmy a seriály baví, můžete se brzy těšit na pokračování v novém kabátu
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Dnes se podíváme, jaké filmy u vás zvítězily v posledních anketách. Dnes se také úplně s Disney+ rozloučíme. A protože vás naše putování streamovacími platformami baví, tak se k filmům i seriálům brzy vrátíme.

Vánoce jsou za rohem

Během celého prosince jsme pro vás vybírali ty nejlepší vánoční příběhy. Podívali jsme se na klasické hrané i animované pohádky, komedie a další filmy, které se vám vybaví, když si vzpomenete na vánoční čas. Vy jste překvapivě jako nejoblíbenější snímek zvolili novinku Strážci Galaxie: Sváteční speciál.

Marvel Cinematic Universe

Jako správný fanoušek Marvelu vím, že se filmy rozdělují do jednotlivých fází. Disney+ je má ve své nabídce všechny. Aktuálně se do kin postupně dostávají snímky z páté fáze. Jaké filmy v jednotlivých fázích u vás zvítězily? V první fázi zvítězil snímek Avengers. Ve druhé fázi se vám nejvíce líbí Strážci galaxie. Třetí fázi ovládl Black Panther a čtvrtou Thor: Láska jako hrom.

Star Wars

A když jsme se podívali na filmy od Marvelu, nesmíme zapomenout ani na Star Wars, protože ty má streamovací platforma také v nabídce úplně všechny. Já mám ráda všechny z vybraných. Zvítězit může ale jenom jeden a vy jste za ten nejlepší zvolili Star Wars: Epizoda VII – Síla se probouzí.

Budeme se smát

Streamovací platforma nabízí také mnoho komedií. My jsme vybrali ty, které všichni moc dobře známe. Vaše hlasy jednomyslně ukázaly, že vás nejvíce baví Deadpool.

Oscarové filmy

Disney+ má v nabídce i ty nejlepší z nejlepších. Filmy, které dostaly nejvýznamnější cenu ze všech – Academy Awards, známou jako Oscar. A není divu, jsou velmi oblíbené mezi diváky i kritiky. Vás nejvíce zaujal snímek Piráti z Karibiku 2: Truhla mrtvého muže.

Nahlédněte do života slavným zpěvačkám

Díky Disney+ jsme se mohli podívat, jak vznikaly největší hity od zpěvaček, které aktuálně kralují světovým hitparádám. Některým jsme mohli nahlédnout do soukromí a některé nám skrz obrazovku zazpívaly písně z posledních vydaných alb. Vaší nejoblíbenější zpěvačkou ze všech zmíněných je Taylor Swift s dokumentem Folklore: The Long Pond Studio Sessions.

Best of Česko

Jak už je zvykem, ke konci každého putování jsme se podívali na nejoblíbenější filmy českých diváků podle sledovanosti. A nejoblíbenějším snímkem našich čtenářů se stává Thor: Láska jako hrom.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze