Jaké jsou vaše nejoblíbenější filmy? Část druhá

To nejlepší z HBO Max
Jaké jsou vaše nejoblíbenější filmy? Část druhá
Fotografie: Kristýna Dvořáčková, fZone.cz
  • Dnes se podíváme, jak jste hlasovali v našich zbylých anketách, a tím se s HBO rozloučíme
  • Pokud vás naše putování seriály a filmy baví, můžete s námi pokračovat na Disney+

Minulý týden jsme se podívali, jaké jsou vaše nejoblíbenější filmy ze streamovací platformy HBO GO. Dnes si ukážeme, jak jste hlasovali v anketách s filmy z platformy HBO Max. Dneškem je naše putování s HBO u konce. Doufáme, že se vám naše výběry líbily a budete s námi pokračovat v putování s Disney+.

Filmy, které vám uvíznou v hlavě

Podívali jsme se na známá dramata, ale i na úplné novinky z produkce HBO. Vy jste si za nejoblíbenější dramatický film zvolili klasiku, kterou je Velký Gatsby.

Oscarové filmy

HBO Max má v nabídce i ty nejlepší z nejlepších. Filmy, které dostaly nejvýznamnější cenu ze všech – Academy Awards, známou jako Oscar. A není divu, jsou velmi oblíbené mezi diváky i kritiky. V tomto případě vás zaujaly hned dva filmy. O první místo se dělí Duna a Temný rytíř.

Budeme se smát

Streamovací platforma také nabízí nepřeberné množství komedií. Z tohoto důvodu jsme se u nich zdrželi o týden déle. A proč ne? Legrace není nikdy dost. Vaší nejoblíbenější komedií je snímek Marley a já.

Trocha romantiky ještě přece nikoho nezabila

Láska a romantika k jaru a létu neodmyslitelně patří. A proto jsme se pár dnů před 1. májem podívali na zamilované filmy. HBO Max jich moc v nabídce nemá, ale i tak jsme alespoň tři vybrali. Vy jsme jako nejlepší zvolili dojemný příběh, který obletěl celý svět – Zrodila se hvězda.

Filmy z produkce HBO

Při procházení filmů na streamovacích platformách HBO GO a HBO Max jsme nemohli zapomenout se podívat také na snímky právě z produkce HBO. Nejvíce se vám líbil snímek Lockdown.

Bojíte se rádi?

Horory buď milujete, nebo nenávidíte. Přiznám se, že můj šálek čaje to není, ale čas od času se nechám přemluvit. HBO Max má v nabídce mnoho zajímavých titulů a my jsme se soustředili na jeden z nejznámějších – V zajetí démonů. A právě ten zvítězil i mezi vámi.

Hrajete fair play?

Nezůstali jsme pouze u klasických filmových žánrů. Podívali jsme se také na snímky se sportovní tématikou. Nebylo jich sice mnoho, ale výběr byl různorodý. Vy jste si jako nejoblíbenější vybrali Space Jam: Nový začátek.

Agent 007 s povolením zabíjet

HBO Max má ve své knihovně rozsáhlou nabídku velkofilmů, na které se diváci rádi podívají, i když jsou staré desítky let. Mezi takové patří například James Bond. My jsme pro vás vybrali tři snímky, ve kterých hraje Agenta 007 pokaždé jiný herec. Vaším nejoblíbenějším představitelem Jamese Bonda je Daniel Craig ve snímku Skyfall.

Best of Česko II.

Jak už je zvykem, ke konci každého putování jsme se podívali na nejoblíbenější filmy českých diváků podle sledovanosti. A nejoblíbenějším snímkem našich čtenářů se stává Shazam!.

Oslavujeme Pride. Měsíc hrdosti

S přicházejícím létem jsme nemohli zapomenout ani na festival Prague Pride, který oslavuje hrdost komunity LGBTQ. A právě proto jsme se podívali na filmy v tomto žánru. Tentokrát se o první místo podělí dva snímky – Dánská dívka a Svět na kraji světa.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze