Jaké jsou vaše nejoblíbenější filmy? Část první

To nejlepší z Disney+
Jaké jsou vaše nejoblíbenější filmy? Část první
Fotografie: Kristýna Dvořáčková, fZone.cz
  • Minulý týden naše putování Disney+ skončilo
  • Pojďme se podívat, jak jste hlasovali v našich anketách
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Minulý týden jsme se rozloučili s Disney+. Představili jsme vám naše výběry oblíbených filmů. Dnes a příští týden se podíváme, jak jste hlasovali v anketách.

Filmové klasiky, které neomrzí

Na začátku jsme se podívali na klasiky, které zná každý. Filmy, které známe od dětství. I přesto se na ně rádi podíváme znovu a znovu. Snažili jsme se vybrat tak, aby každý našel svůj oblíbený. A i když náš favorit byl úplně jiný, vy jste si jako nejoblíbenější film vybrali Božského Bruce.

Holčičí filmy

Můj oblíbený díl, který je věnován ženám. Pánové prominou, ale občas potřebuje každá žena slyšet, že je silná a zvládne cokoli. Vaším nejoblíbenějším filmem je Pretty Woman.

Bojíte se rádi?

Horory buď milujete, nebo nenávidíte. Přiznám se, že můj šálek čaje to není, ale čas od času se nechám přemluvit. Naši čtenáři očividně horory milují a nejvíce snímek Hory mají oči.

Animáky nejen pro děti

Ukažte mi někoho, kdo nemá rád animované pohádky. Velká filmová studia při jejich vytváření myslí i na dospělé, díky tomu se při jejich sledování pobaví úplně všichni. Disney+ nabízí velkou spoustu animáků a my jsme se snažili pro vás vybrat ty nejlepší. Vaším nejoblíbenějším animovaném filmem se stala pohádka V hlavě.

Hudební filmy

Nezapomněli jsme ani na hudební filmy. Občas je přece fajn poslechnout si písničky a u toho se podívat na milý příběh. Zde u vás na celé čáře zvítězil snímek Hannah Montana.

Hrajete fair play?

Nezůstali jsme pouze u klasických filmových žánrů. Podívali jsme se také na snímky se sportovní tématikou. Disney+ má ve své nabídce mnoho takových snímků. Vy jste si jako nejoblíbenější vybrali Plán hry.

Užijte si příjemný rodinný večer

Streamovací platforma Disney+ hodně láká na filmy pro celou rodinu. Tvůrci při natáčení filmů pro celou rodinu myslí na příběh, který zaujme děti, a na vtipné dialogy, jež pobaví dospělé. Nejvíce se vám líbil snímek Noc v muzeu.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze