Jaké jsou vaše nejoblíbenější seriály?

To nejlepší z Disney+
Jaké jsou vaše nejoblíbenější seriály?
Fotografie: Kristýna Dvořáčková, fZone.cz
  • Dnes se podíváme, jak jste hlasovali v našich anketách
  • Od příštího týdne bude naše putování Disney+ pokračovat nabídkou filmů
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Minulý týden jsme se rozloučili se seriály, které Disney+ nabízí. Ukázali jsme vám, jaké jsou naše nejoblíbenější. Nyní se podíváme, jak jste hlasovali v našich anketách a jaké jsou vaše oblíbené seriály.

Nejlepší „oldschoolové“ a notoricky známé seriály

Jak už je naším zvykem, na úplném začátku jsme se podívali na seriály, které neznáme jen my, ale i naši rodiče či prarodiče. Jsou to příběhy, které si kdykoli rádi znovu pustíme. S jasným přehledem u vás vyhrál seriál M.A.S.H.

Seriály, které se vám dostanou do hlavy

Dále jsme se podívali na psychologické a dramatické seriály. Vybrali jsme pro vás takové, které vás nutily alespoň trochu přemýšlet. S hlavními hrdiny jste odhalili nejedno tajemství a občas jste se i báli. Vítězným psychologickým seriálem se stali Ztraceni.

Typické americké rodinky, které vás baví

Vybrali jsme pro vás také několik amerických rodin, které nás baví každý den. Američané jsou králové sitcomu a tyto seriály to dokazují. A vaší nejoblíbenější rodinkou jsou Griffinovi.

Seriály, které provedou pubertou

Při našem výběru jsme mysleli na děti i dospívající. Nejdříve jsme se ale zaměřili na seriály pro mladé. Vybrali jsme takové, které bavily už nás, když nám bylo sladkých náct. Tyto příběhy nám ukazovaly, že si i my můžeme splnit naše sny. Učily nás, jaké přátele si vybírat a jak se chovat v určitých situacích. V tomto případě u vás byla jasnou vítězkou Buffy, přemožitelka upírů.

Holčičí seriály

Můj oblíbený díl, který je věnován ženám a dívkám. Nejsme pořád jen šťastné, usměvavé a bez starostí. Prožíváme různá dramata a spousty jich dokážeme vyřešit bez pomoci. A když si občas potřebujeme od našeho života odpočinout, můžeme si pustit jeden z těchto seriálů. Vaším nejoblíbenějším seriálem jsou Zoufalé manželky.

Seriály pro naše nejmenší

Disney+ má ve své nabídce mnoho seriálů pro malé děti. My jsme se snažili vybírat mezi staršími, na které jsme se před lety dívali i my a mezi novějšími, které jsou mezi dětmi populární v dnešní době. Zeptali jste se na ten nejlepší vašich dětí, nebo jste vybrali sami? Na první místě se totiž umístily hned dva seriály – Na vlásku: Seriál a Vampirina.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Seriály Marvel Cinematic Universe

Seriály, na které se mnoho z nás těšilo. V posledních letech jsme chodili na snímky ze světa Marvelu, ale občas se tam objevovaly postavy, které jsme neznali. Jak to bylo možné? Tyto postavy byly představeny v seriálech, které byly ke zhlédnutí pouze na Disney+ a my jsme museli čekat, až bude tato platforma dostupná i v Česku. A když se tak stalo, mohli jsme si mezery ve znalostech konečně doplnit. Váš nejoblíbenější seriál je stejný jako ten náš. Stal se jím Loki.

Seriály Star Wars

Stejně tak tomu bylo u seriálů Star Wars, které vyplňují mnohaleté mezery mezi filmovými příběhy. A nejoblíbenějším seriálem jste zvolili Mandaloriana.

Bojíte se rádi?

Nezapomněli jsme ani na hororové téma. První místo získal seriál American Horror Story. Pokud jste ho ještě neviděli, určitě doporučuji.

Pojďme se podívat do divočiny

Disney+ nabízí také mnoho dokumentárních seriálů. My jsme se rozhodli představit vám několik dokumentů o zvířatech. Nejdříve jsme se podívali do divočiny mezi zabijácké šelmy. Tyto dokumenty u vás měly velký úspěch, ale přeci jen se vám jeden líbil nejvíce. A tím je Největší zabijáci Afriky.

Pojďte s námi zachraňovat zvířecí životy

O týden později jsme se podívali na dokumenty, ve kterých lékaři a další odborníci pomáhají nemocným zvířatům. Ale nejen to, uvidíme také odborníky, kteří se snaží porozumět zvířecí mysli a pomoct zvířatům se začlenit opět do společnosti. Nejvíce se vám líbil dokument Zvířecí pohotovost.

Jak vznikaly a ovlivnily nás oblíbené filmové příběhy?

A na konec jsme se zaměřili na to, jak vznikají naše oblíbené filmy a seriály. Jak moc mohou filmové příběhy ovlivnit naše životy. A na prvním místě jsou hned dva dokumenty – Marvel: Projekt Hrdina a Skicák.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze